Tudtok olyan oldalt mondani, ahova képeket lehet feltölteni és ezek a képek akár évek múlva is elérhetőek lesznek?
Figyelt kérdés
Nem muszáj képfeltöltős oldalnak lennie, csak meg lehessen jeleníteni a képeket másik oldalon is.2012. máj. 26. 12:58
1/7 anonim válasza:
Én ezt használom, egyetlen "hátránya" hogy 3 havonta be kell jelentkezni!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Valami normálisabb oldalra gondoltam.
2012. máj. 26. 13:46
4/7 A kérdező kommentje:
Facebook jó lenne, de akkor a látogatóknak nem lenne értelme átmenni az "igazi" oldalra.
2012. máj. 26. 14:07
5/7 anonim válasza:
#3-as vagyok.
Ha a facebookon bejelölöd az albumnál, hogy csak te nézheted meg, akkor olyan, mint egy háttértár, de te a képet oda másolod, ahova akarod, az URL-jét oda szúrod be, ahova akarod. A facebook oldalodon más nem látja a képet rajtad kívül.
De lehet, hogy nem értem a kérdést!
6/7 A kérdező kommentje:
Egy weboldalt szeretnék készíteni ahol több száz/ezer képet akarok megjeleníteni, viszont ehhez nagy tárhely kell(ene), ezért gondoltam arra, hogy a képeket máshova töltöm fel.
2012. máj. 26. 15:02
7/7 anonim válasza:
Vannak online tárhelyek ahová feltöltheted és megmaradnak pl: google docs vagy dropbox...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!