Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg felesleges valakit...

Tényleg felesleges valakit felhívni azért telefonon mert nem tudom, hogy kell valamit megfőzni?

Figyelt kérdés
Azért hívom fel mert ő jobban tudja mint a neten vagy a szakácskönyvben van. Már sokszor csinálta biztos tudja hogyan kell.
2012. jún. 26. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Mesélj, mibe futottál bele? :D

Én egyébként mindig hívtam az anyukámat, ha valamit nem tudtam biztosan. Vannak olyan apróságok, fortélyok, amik - igazad van - a szakácskönyvekben nincsenek leírva.

2012. jún. 26. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Na, mit főztél? Virslit, vagy teát?
2012. jún. 26. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Én, amíg az exemnél laktam, mindig fölhívtam anyut, ha valamit nem tudtam. Nekem is volt kezdő szakácskönyvem, meg ott volt a net is, de az nem olyan, mint az otthoni. :)
2012. jún. 26. 18:56
 4/10 anonim válasza:
82%
Szerintem ezzel semmi gond nincs ,ha van aki ügyesebb, sok időt tölt konyhában :)vagy csak jó fortélyokat ismer, pl: anyukád , miért ne hivhatnád fel !
2012. jún. 26. 18:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Most semmit :D de a múltkor az egyik barátnőmet szerettem volna megkérdezni, hogy kell főzni ilyen alapdolgot (még nem mindent tudok főzni) és a szobatársát hallottam a háttérben, hogy ezért kár volt felhívni.. 18/L
2012. jún. 26. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Atyaég! Nehogy egy általad nem vagy alig ismert ember véleménye számítson már. A barátnőd biztosan szívesen segített. te pedig minél többet főzöl, annál magabiztosabb leszel. Hajrá!
2012. jún. 26. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem hülyeség!!!! Te jól jársz, mert segítenek, barátnődnek meg biztosan jól esik, hogy tőle kérsz segítséget! :)

Én legalábbis nagyon örülnék, ha valaki tőlem kérne tanácsot, mert az azt jelenti ugyebár, hgoy jobban tudok főzni... :DDDD

2012. jún. 26. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Én sosem hívtam fel főzés közben senkit. Megoldottam magam. Sosem rontok el semmit, minden elsőre sikerül. Ha elakadok valamiben, akkor neten nézek utána.

Ha 1-1 étellel kapcsolatban tanács kell, nem főzéskor kapkodom, hanem megkérdem akkor a szüleimtől (főleg apámtól), mikor találkozom velük.

2012. jún. 26. 19:14
 9/10 Nanamia ***** válasza:
78%
Én is szoktam hívni anyukám, ha valamit nem tudok vagy épp elfelejtettem hirtelen. De szoktam hívni anyum barátnőjét is, ő szakács, és hát elég jó tippeket ad. :) Vagy mamámtól is kunyizok el receptet. Sőt van olyan is, amit párom ismer, és tőle szoktam segítséget kérni. :) Egyáltalán nem kell ebből ügyet csinálni, hiszen így tanulsz. És valóban, ez annak a személynek is jól esik, akinek kéred a tanácsát és segítségét. :)
2012. jún. 26. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia. En szakacs vagyok, egy elitnek szamito etteremben voltam tanulo. Egyszer szalagos fankot kellet sütni Mert azt rendelte meg 2 nappal elötte eg 15 fös asztal. Probalkoztunk vele de nem akart sikerülni.

Erre az ottani MESTERSZEKACS felhivta az anyukajat (sima hazi asszonyt) es megkerdezte töle.

Szoval ne foglalkozz a rosszmaju emberkekkel! Az ilyesmit nem kell meghallani. Mert sokszor nem eleg a recept, kell hogy valaki gyakorlati praktikakat/tapasztalatokat atadjon. Amig a baratnödet nem zavarja a dolog addig hivd fel ha kell. Ha meg zavarja akkor keress mast akitöl megkerdezheted.

2012. jún. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!