Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés
életmentő, irni olvasni tanult meg nem az iskolában, megérzések a jövöre vonatkozoan amik közül sokak valora válnak, nem tapasztalt dolgok tudása, érzések megálmodása, függöségek leküzdése, nagyon komoly hosszutávu memória, magas intelligencia, szociális képességek hiánya,
2012. jún. 26. 13:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Írnál egy-egy példát, hogy a felsorolt dolgok miben nyilvánulnak meg, vagy hogyan használod fel őket?
2012. jún. 26. 14:25
 22/25 anonim ***** válasza:

nem értem a kérdést. azt várod, hogy ez alapján mindenki leboruljon előtted, hogy milyen különleges vagy? mert ha valaki ezen néhány mondat alapján összeállít egy felületes, benyomásokon alapuló jellemzést, azzal azonnal elkezdesz vitatkozni. elég fura ez így.

egyébként azt gondolom, hogy bármennyire is jók a képességeid (vagy szeretnéd azt hinni, ezt sajnos nem tudom), kívülről vársz megerősítést - ráadásul vadidegenektől, akiknek tényleg semmi közük hozzád.

2012. jún. 26. 16:11
 23/25 anonim ***** válasza:

A kérdésed alatt lévő felsorolásra gondoltam, külön-külön. Vagy ha nem akarod mindet, akkor legalább az "érzések megálmodása", "magas intelligencia", és a "függöségek leküzdése" érdekelne. Hogy ezek mit jelentenek konkrétan.

14:25 voltam.

2012. jún. 26. 16:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Amit nem értek: érzések megálmodása? Az érzésekről álmodsz? Nem. Megálmodod az érzéseket? Például tudni fogod hogy holnap mérges leszel, vagy mi?

Miért vagy életmentő? Ez a munkád?

Mondanál példát a megérzéseidre? Mik váltak valóra? Milyen nem tapasztalt dolgok tudtál eddig?

Ha ezekre válaszolsz, talán tudok mondani rólad valamit.

2012. jún. 26. 17:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy honey. :D
2012. jún. 26. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!