Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam?
Nem csak te vagy egyedül ezzel :)
15/L
Tűzz ki magad elé valamilyen célt pl.elérsz jobb átlagot,koncentrálj a dologra és nem fogsz annyit gondolkodni" azon ami rossz,túlságosan is unatkozol és unalmadban önsajnálkozol.Ezzel nem megbántani akarlak,szerintem semmi baj nincs veled,más is van ilyen és még rosszabb helyzetbe.Önértékelési problémáid vannak,aranyos fiú vagy te,de ezt mutasd a külvilágnak is és ne a szomorúságot.Kinek kéne egy szomorú fiú?!Próbáld az életet optimistán felfogni,ami nem öl meg az megerősít.Puszi
23/L
hu énis ien voltam
általános iskola meg a szerelmi élet teljesen tönkretet énis depreszios voltam, és csak az online játékok felé menekültem.. amiota szaközépbe járok, sokal vidámabb vagyok, jol érzem magam, és boldogis vagyok valamenyire csak hát most dobot megin egy barátom és kicsit kivagyok..:D rengeteg ien barátom van mint te, mindig probáltam az oanoknak mint te segitnei, mert énis átmentem már ezen, és elég sok tapasztalatom is van, van most egy haverom aki nemrég öngyilkos akart leni mert öis aztérezte amit te, mindig beszélgetem vele eröl, és mindig mondtam neki, hidd el most rosz de késöbb minden jo lesz, és igen, most már cska nevet azon amin öis átment, már öis boldog, és hálás nekem hogy nemhagytam hogy öngyilkos legyen
veled is minden rendben lesz, most szar, most nincs reményfény, de hidd el eljön az idö amikor boldog leszel ugy mint mi =) minden ember átmegy ezen nem csak te =) remélem késöbb nagyon boldog leszel
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!