Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés
életmentő, irni olvasni tanult meg nem az iskolában, megérzések a jövöre vonatkozoan amik közül sokak valora válnak, nem tapasztalt dolgok tudása, érzések megálmodása, függöségek leküzdése, nagyon komoly hosszutávu memória, magas intelligencia, szociális képességek hiánya,
2012. jún. 26. 13:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nincsen feltünési viszketegségem,csak kiváncsi voltam hogyan vélekednek az emberek az ilyen emberekről.
2012. jún. 26. 14:09
 12/25 A kérdező kommentje:

Barátom,az iq tesztre alapozok,hogy magas az intelligenciám.

Irás alapján megitélni valaki intelligenciáját meg hatalmas nagy baromság.Láttam olyan embereket akik nem voltak toppon helyesirásban de mégis olyan foku intelligenciájuk volt,hogy néztem csak.

2012. jún. 26. 14:11
 13/25 anonim ***** válasza:

A kérdés csak akkor jó, ha valóban ilyen vagy. Azt hiszem, hogy a valóságban te ilyen szeretnél lenni....

C'est la vie....

2012. jún. 26. 14:12
 14/25 A kérdező kommentje:

Ilyen szeretnék lenni????

Melyik részére gondolsz?

Ezek a tulajdonságok illenek rám.

2012. jún. 26. 14:13
 15/25 anonim ***** válasza:
#13: önmagában az intelligencia mit sem ér. Lexikális tudás és szociális érzékenység nélkül nagyjából kitörölheted vele a segged. Az IQ tesztek jó része pedig annyira pontos, mint mikor a statisztikai cégek 200 fős mintákat vetítenek Magyarország teljes lakosságára.
2012. jún. 26. 14:15
 16/25 A kérdező kommentje:
Utolsó:Jó gondolatok.
2012. jún. 26. 14:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha őszinte választ vársz, én úgy gondolom, olyan ember vagy, aki szinte bepánikolna a gondolattól, ha kiderülne, hogy teljesen átlagos, és semmivel nem tűnik ki a szürke tömegből. Ezt elkerülendő, meggyőzöd magad (valószínűleg nem is tudatosan), hogy különleges vagy többmindenben is. Sőt, a szociális képességek hiányát is egyfajta jelnek tekinted.
2012. jún. 26. 14:18
 18/25 anonim válasza:
Miért kérsz véleményt az emberektől, ha egyszer nem vagy képes elfogadni azokat? Írtak véleményt, te már rögtön ellenkeztél... Amúgy a leírtak alapján, fura fazon lehetsz...
2012. jún. 26. 14:21
 19/25 A kérdező kommentje:
Sokáig én is átlagosnak hittem magam,de rájöttem ,hogy nem vagyok az.A tapasztalat ezt mutatja.
2012. jún. 26. 14:22
 20/25 A kérdező kommentje:

14:21 Irtam az egyik kommentjére hogy félig igaza van.

A másik dolog meg hogy ha olyanokat ir amelyek biztos nem igazak rám,akkor miért ne tehetném szóvá?:D

2012. jún. 26. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!