Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek van példaképetek,...

Nektek van példaképetek, akire felnéztek, szeretnétek hasonlítani, vagy csodáljátok? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
(nekem például Zaya Vandan, Dita Von Teese, Hayley Williams, Slash, Johnny Depp és Johnny Knoxwille. ez furcsa? 15L)

2012. jún. 25. 19:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Stephen Hawking
2012. jún. 25. 22:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Igen, Kovács Ákos.
2012. jún. 27. 18:58
 23/26 anonim válasza:

Egyáltalán nem furcsa. Nekem is van: a nagyim, mert nagyon sok mindent kellett kibirnia az életben, nagyon erős asszony. A másik pedig Felipe Massa, mert megtanitott arra, hogy soha ne adjam fel az álmaimat, sok pofont kapott már az élettől, ő mégis tovább küzd. És annak ellenére, hogy nagyon híres, nem nagyképű, még mindig az a szeretnivaló, kedves, jószívű ember, aki volt.

20/N

2012. júl. 11. 00:36
 24/26 anonim válasza:

Nekem van. Könyvet írok és a könyvemben a főszereplő. Mindig is egy olyan lány akartam lenni mint ő. Azért is írok könyvet, mert egy megalkottam önmagamat olyan ra amilyenre szeretném!

titanillablogja.blogger.hu

2012. aug. 8. 17:36
 25/26 anonim válasza:
keresztes ildI
2013. márc. 31. 13:10
 26/26 anonim ***** válasza:
anyukám. azért szeretnék rá hasonlítani mert jó ember és a legjobb lovas akit ismerek :))
2013. ápr. 1. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!