Észrevettétek már, hogy a hivatalokban szinte csak bunkó ügyintézőkkel lehet találkozni?
nézd kifoghattál rossz napot, hidd el nem egyszerű a dolguk, hasonlót végzek csak e.ü-ben ahol még VIP es meg még VIP esebb betegek vannak :) tudnék mesélni.
Próbálj megértőbb lenni, hidd el tényleg nagyon nehéz ilyen munkát igazán lelkiismeretesen végezni ilyesmik után. neked sem lenne másképp, te is ember vagy :)
Van kedves és bunkó is, a sok bunkó ügyfélre nem lehet hivatkozni, hogy a normális ügyféllel is bunkón bánnak. Ez a munkájuk, ezért kapják a fizetésüket. Nehéz biztos, de van nehezebb is.
Nemrég a munkaügyi kirendeltségünkön volt dolgom, az ügyintézőm nagyon kedves, segítőkész, de a pénzügyis ügyintéző annak ellenére, hogy normálisan vetettem fel egy problémát, bunkón odanyögte, hogy a gép ezt adta ki, úgyhogy segíteni nem segített, hogy megértsem, miért nem az van a papíromon, amiről én tudok. Másfél órát vártam amúgy, hogy odakerüljek, és mikor beléptem végre, éppen e-mailt olvasott, és plusz várakoztatott még egy jó hosszú percet. A földszinten pedig a sorszámot osztogató hölgy egy kisgyerekes családra szólt rá, hogy ugye a gyerekek nem fognak hangoskodni, a gyerekek meg se mukkantak...
Én nagyon sokszor találkozom bunkó ügyintézővel.Ilyenkor választékosan és tisztelettudóan elmondom neki, hogy mivel tőlem kapja a fizetését, mivel adófizető állampolgár vagyok ő pedig közalkalmazott, ezért elvárható, hogy normálisan viselkedjen, amíg én is így teszek.
A boltban pedig megkérem, hogy nézzen meg jól, én vagyok a Vásárló.Sok pénz van nálam, amit most máshol költök el.És a barátaimat is megkérem, hogy ne vásároljanak itt.
12:39 - Dolgoztam telemarketing cégnél és adósságbehajtónál, és ahol az ügyfél panaszkodott az ügyintézőre (és kiderült, hogy jogosan, mert hangfelvétel készült, illetve videokamera volt felszerelve), az ügyintézőt büntették, ha bunkó volt. Szóval ne fogd arra, hogy valaki felhúzza az ügyintézőt, akkor már a normális ügyfelekkel se viselkedik korrektül.
Egyébként meg ahol én voltam és mailezett az ügyintéző, már megbocsáss, de munkaidőben mi jogon csinálja, amikor szemmel láthatólag sok a munka éppen? Nekem ahol dolgoztam eddig, nem volt szabad mailezgetni, ha sok volt a munka, kizárólag holtidőben, de ha ilyenen kaptak volna rajta, mint én őt, kipenderítenek azonnal.
Köszi a válaszokat! Nem gondoltam, hogy ilyen vita alakul ki belőle.:D
Mindenesetre tegnap egy jófej ügyintézővel hozott össze a sors.:D Több olyan kéne, mint ő volt.:D És kevesebb olyan, mint akitől az időpontot kaptam.:P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!