Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy szóljak neki? Miért nem...

Hogy szóljak neki? Miért nem érdekel vkit ennyire a higiénia? Nektek van hasonló ismeretetek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy van egy rokonunk. Ő sokszor szokott jönni, de így hetekre, mert messze lakik. Ez eddig oké.

De!

Nincs igénye a higiéniára, ezalatt azt értem hogy jó ha 1 héten 1-szer fürdik, nem használ dezodort sem, se semmilyen spray-t. Nagyon irritál már a szag nem csak engem, de édesanyámat is.

Hogyan lehet (akár burkoltan) megmondani, hogy azért figyeljen oda magára?

(most olyan kommenteket pls ne hogy "szia fürödj meg!" meg hasonlók....)

Nektek van hasonló történetetek, vagy ismertek hasonló embereket?

Miért van az, hogy egyeseknek ennyire nincs igényük a higiéniára? Vagy őket ez nem is zavarja?

2012. jún. 24. 23:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Nekem van egy koleganőm, aki félévig baromi büdös volt. Mind szenvedtünk tőle, de nem volt pofája senkinek megmondani. Végül a főnöknő megmondta neki, ő meg teljesen kiakadt, hogy rá pikkelnek, meg bajuk van vele, hogy ő biztos nem büdös, hogy neki 2 fürdőszobája van(mert mondta neki a főnöknő, hogy ha akar zuhanyzhat a munkahelyen is) meg ilyenek. Szóval borzalmasan kiakadt, 2 napig sírt, DE soha többet nem volt büdös. Azóta minden nap más ruhában van, a haját is látszik, hogy sűrűbben mossa, szóval bevált.

Szerintem csak így lehet.

2012. jún. 25. 06:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha hozzánk jön valaki, már terelem is, hogy ide tegye a cipőt, erre a fürdőszoba, itt a szappan a kézmosáshoz. Hozom a kéztörlőt, addig moss nyugodtan kezet!

Valahogy így. De tudom, h valaki még így se veszi a lapot. Egyszerűen nem engedném olyan embernek, h nálunk aludjon, aki nem tiszta. Ha azt a szagot beveszi az ágy matraca, a kanapé, lehet, ki sem tudom tisztítani.

2012. jún. 25. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:

"mert hogy az káros az ózonrétegre. :) "

van golyós és stiftes is

2012. jún. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!