Hogyan kezeljem, ha így neveznek? Nagyon dühít!
Tudjátok, vannak azok a férfiak, akik ismeretlenül is cicának, babának, bébinek, szépségemnek stb.-nek szólítanak. Vagy vannak azok a bugyuta beszólások, mint pl. helló cica, van gazdád?
Nos, én nem tudom, más nők hogy vannak vele de engem nagyon fel tud bosszantani. Az a minimum, hogy totál elvágta magát vele az illető, de még ökölbe is szorul a kezem.
Ez csak nekem nem tetszik? Értelmes, önálló, erős nőnek tartom magam, nincs rá szükségem, hogy lecicázzanak olyanok, akiket percek vagy hetek óta ismerek.
Szerintetek miként lehetne ezt kezelni?
Sokan nem is értik miért zavar.Pl.:
- szia baba!
- nem vagyok baba... viszlát
- rendben... és hány éves vagy, édes?
- na én ilyenkor már ütnék!!!
Érdekes módon az intelligens férfiak nem érzik szükségét, hogy így becézgessenek, képesek normálisan társalogni.
És mi lenne, ha figyelmesebben olvasnál és hatékonyabban értelmeznéd a szöveget? Írtam, hogy nem járok ilyen helyekre, bárhol megtörténhet az ilyesmi, akár a közértbe,buszmegállóba menet is.
Másrészről nem lelki támaszért jöttem ide, csak kiírtam egy kérdést. S lehet, hogy újdonságot mondok, de nem kötelező minden kérdésre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!