Hogyan kezeljem, ha így neveznek? Nagyon dühít!
Tudjátok, vannak azok a férfiak, akik ismeretlenül is cicának, babának, bébinek, szépségemnek stb.-nek szólítanak. Vagy vannak azok a bugyuta beszólások, mint pl. helló cica, van gazdád?
Nos, én nem tudom, más nők hogy vannak vele de engem nagyon fel tud bosszantani. Az a minimum, hogy totál elvágta magát vele az illető, de még ökölbe is szorul a kezem.
Ez csak nekem nem tetszik? Értelmes, önálló, erős nőnek tartom magam, nincs rá szükségem, hogy lecicázzanak olyanok, akiket percek vagy hetek óta ismerek.
Szerintetek miként lehetne ezt kezelni?
Sokan nem is értik miért zavar.Pl.:
- szia baba!
- nem vagyok baba... viszlát
- rendben... és hány éves vagy, édes?
- na én ilyenkor már ütnék!!!
Érdekes módon az intelligens férfiak nem érzik szükségét, hogy így becézgessenek, képesek normálisan társalogni.
És mielőtt azt mondanátok ne járjak ilyen közegbe, pl. szórakozóhelyre, közlöm, hogy nem járok! Bárhol, az utcán megtalálnak ezek a "férfiak", már évek óta.
(Gondolom nem csak engem...)
Ráadásul én nem is vagyok az a cicababa típus, elegáns és stílusos, városi nő vagyok. Semmi "villantás" és hasonlók.
elsétálsz mellettük... nem kötelező velük mozogni. Ez a pasi típus mindig azt hiszi, hogy egy ilyen szövegtől hasra esel, aztán mehet a hancúr. És mindig ki is próbálja vetni a hálót, kb 20 esetből 1ből biztosan bejön /ez náluk sikeres statisztika!/, szóval mindig rárepül a lehetőségre.
Majd magától rájön, hogy normális nőt ilyen bénasággal nem tud fogni... amelyik meg nem jön rá, az érzelmi analfabéta és még évekig ezt fogja játszani. Téged meg ne idegesítsen, szimplán sétálj el, megvan a jogod a választásra.
Köszönöm a válaszokat!
Általában nagy levegőt veszek és fújok egyet majd továbbhaladok (interneten pedig letiltom az illetőt, ahol lehet), de elég nehezen fogom már magam vissza. Régen amíg volt hozzá türelmem néha elkezdtem magyarázni, hogy ez miért nem működik, de persze kitalálhatjátok, hogy nem volt sok értelme...
18:12 Jaj, már annyira vártalak, tudtam, hogy erre a kérdésre is jut majd egy idióta!
Én már most sajnállak, hiszen te nyilván azt hiszed ez a megfelelő megszólítási forma egy nővel szemben. (Pedig senkivel szemben sem az.)
Hehh, tudom, hogy nem így kell megszólítani valakit... nem is az én stílusom. De ettől még felesleges az egészen bosszantanod magad. Azért írtam így, hátha le esik neked, hogy tulajdonképen tök jó helyzetben vagy. Ha a hülyék észre vesznek, akkor a normálisok is észre fognak.
Ha én idióta vagyok, akkor te nagyon durván frusztrált, és kissé agresszív is :P
Nem hinném, hogy abból a hozzászólásodból ez jönne le elsőre bárkinek is...
"Ha a hülyék észre vesznek, akkor a normálisok is észre fognak." Ezt mégis mire alapozod?
Értem mire gondolsz, de általában csak ezeknek a barmoknak van merszük leszólítani, vagy a már értelmesebb de "nagydumás" pasiknak. Miután nekem ezek közül egyik típus sem jön be, így egyáltalán nem vagyok előnyös helyzetben.
"Ha én idióta vagyok, akkor te nagyon durván frusztrált, és kissé agresszív is :P" Ezek után csodálod?
Te Cica! :)
Nem értem, miért foglalkozol olyasmivel, amit nem tudsz megváltoztatni, de még hatással sem tudsz lenni rá! Leállni olyannal vitázni, akinek képtelen vagy leereszkedni az értelmi szintjére, pedig tényleg reménytelenül dühítő lehet!
Frázisnak fog tűnni, de pozitívabb dolgokkal érdemesebb foglalkozni!
"Ha ronda lennél senki se szólítana le.Akkor meg azért nyafognál itt."
Nem, sem itt, sem máshol. Akkor ugyanis nyugodtan élhetném az életem, ahogyan pl. a férfiak többsége is (normális férfiak végigmehetnek az utcán anélkül, hogy megjegyzést tennének rájuk)!
Vagy azt gondolod, hogy minden nő olyan buta korlátolt kis liba, hogy csak akörül járnak a gondolatai, hogy vonzónak találják? Ráadásul a fent említett stílusban megnyilvánuló embereket a legnagyobb jóindulattal sem nevezném férfinak, azok csupán bunkó s.eggfejek.
"Miért nem örülsz neki hogy jó nö vagy és érdekled a férfiakat? " Miért, mi örülni való van ezen? Ünnepeljem minden nap, hogy "szerencsés géneket" örököltem? Töltsön el boldogsággal, hogy "jaj de jó még egy barom, aki megdugna" és húzzam a strigulákat?
Mi jó van abban, hogy mindenféle idiótát érdeklek?
Én csak bizonyos emberek érdeklődését kívánom felkelteni, az övékét is inkább az eszemmel, vagy egyéb szellemi képességeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!