Magyarországon tényleg olyan sokan utálják a romákat?
Én csak az élősködöket utálom akik lustálkodnak putriban élnek büdösen havonta egyszer ha tisztálkodnak és terrorizálják a népet. Sajnos sok ilyen van.
Sokan utálják őket független attól ha normálisak vagy nem. Olyanról is hallottam már hogy a cigányok egymást is képesek utálni főleg ha más más település vagy esetleg megye lakói.
a rasszistákat kérdezed, vagy az olyanokat, akik szimplán nem kedvelik a romákat?
Egy rasszista minden romát utál, én meg csak azt, akik múlt héten 3 házat fosztottak ki az utcába. Még véletlenül sem vagyok sztereotip, van egy roma munkatársam. Igaz, mikor van pénze ő se jön dolgozni, szóval megvan azért a habitusuk, e legalább van amikor bejár! Még ez a jobbik eset! És igen, tényleg sokan utálják! Tesóm a nyóckerbe lakik, nem rasszista alapon utálja őket, csak tapasztalatból. Megyünk a metrón, beszólnak, rágyújt egy cigire a 4-6ososn, vizel az utcán, ordibál.... nem egy szimpi viselkedés.
Igen, sokan utáljuk őket, lopnak, csalnak, hazudnak, agresszívak, kötekedőek, bunkók, bőven satöbbi.
Aláírom, hogy van olyan, aki nem, nekem is van rendes, dolgozó roma ismerősöm, de rendesen félek, mikor megyek valahova és hallom a telóról üvöltő cigó zenét és a primitív megjegyzéseiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!