Miért utálják Magyarországon ennyire Orbán Viktort, és miért istenítik ennyire Gyurcsány Ferencet?
Na azért ez nem egészen így van, elég megosztott a vélemény, és ha Gyurcsányt annyira szeretnék nem lenne ennyi demonstráció.
De Orbán Viktor azzal érte el az ellenszenvet, hogy az a politikájuk hogy ellenzékként lefikáznak mindenkit. mindekinek elö keresik a szennnyesét és nem akarnak együtt müködni másik pártokkal. mindig csak a rosszat látják a másikban, nem képesek kompromiszumra. amúgy fidesz párti vagyok de maga Orbán urat nem szeretem, mert utálom ha valaki fikázza a másikat. na de azért Gyurcsány urat sem kedvelem, mert ö meg olyan mint egy durcás kisgyerek és mikor neki nem tetszöt mondanak akkor képes bevágni a durcát és hátat fo´rdítani a hozzá beszélönek.
és elég átvágos volt hogy igérgeteg aztán hátba döfök. amúgy a megszorításokkal egyet értek.
Orbán úr ha a pártjával nem fikázódnak ennyire inkább kompromisszum képesebb lenne akkor sokkal népszerübb lenne, mert tud az emberekkel beszélni, a néphez szolni, amira Gyurcsány nem képes.
èn amondó vagyok ha ez a két ember össze tudna fogni, és mindegyik a jó tulajdonságát rakná bele az ország kormányzásába, együtt még talán csodákra is képesek lennének, de ellentétben csak rombolnak, leginkább az emberek hitét.
Isten ments, hogy ezek összeálljanak.
elhúzhatna mindkettő
Vállalom a kimoerálás veszélyét, de hadd idézzem egy ügyvéd barátomat: "A gyurcsány is és az orbán is elmehet a büdös picsába"
Mindketten hiteltelenek és ellenszenvesek. Amúgy a fletot nem istenítik az emberek, legalábbis a környezetemben. Én amúgy nemzeti érzésűnek tartom magamat, de ennek ellenére a viktorból, köszönöm, de nem kérek. Mindketten infantilis módon csesztetik egymást és szánalmasak. Egyszer Frei Tamás is foglalkozott a témával, nagyon jó műsor volt.
Azért arra kiváncsi lennék,aki lepontoz,vajon miért?
A 4.hozzászóló voltam,és a saját tapasztalataimat osztottam meg veletek.Isteníthetném Gyurcsányt is,mert tényleg sok mindent kaptam tőle pl:vizitdíj,kórházi napidíj,tandíj,drasztikus gáz-villanyár emelés, utazási költségek,élelmiszer emelések,csökkenő nyugdíj az ujonnan nyugdíjba menőknek,és még sorolhatnám,de ezek a legfrissebbek.Most lehet tapsolni és lepontozni.
Tényleg ennyire hülye a magyar? az egyetlen értelmes komment szarrá van lepontozva. gratulálok.
Mellesleg azért utálják Orbánt mert a médiában lehuzták. Meg mert vannak ilyen ocska szenny műsorok mint a hetihetes akik a komcsik legnagyobb bérencei. bajor gálvölgyi és társaival az élen. És a sok birka meg nézi hogy igen ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!