Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják Magyarországon...

Miért utálják Magyarországon ennyire Orbán Viktort, és miért istenítik ennyire Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
Vagyis: mi az a rettenetes rossz, amivel ártott Magyarországnak Orbán, és mi az a nagyon jó, amit viszont a mostani miniszterelnök tett?
2008. febr. 27. 11:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Én azért utálom az Orbánt, mert olyan, mint egy program, amit arra írtak, hogy mindennek az ellenkezőjét mondja, mint a kormány. Nem mennek be a parlmanetbe, ha ott van Gyurcsány, akármilyen törvényt akar hozni a kormány, mindegy mi az, leszavazzák. Ma már a világválságot is az ő számlájára írja. Azt mondja, hogy a kormány nem "legitim", holott rájuk szavaztunk, tehát azok. stb stb
2008. okt. 23. 21:27
 12/20 anonim válasza:
90%
Orbánt azért utálják, mert nem azt szajkózza, amit a kormánypárti oldal szeretne hallani, mert felmutatja a hibákat. És megoldásokat is kínál,de nem kínálja tálcán azokna, akik maguktól, csak idióta megoldásokat találnak, mert nem értenek hozzá. Orbán sokkal régebb óta van a politikai életben(legalábbis előtérben). Gyurcsányt csak azért állították oda, mert párhuzamot akartak vonni, a két oldal között, de Gyurcsány meg sem közelíti inteligenciában a másikat. Gyurcsányt szeretőknek szerintem nem sok magyarázatuk van a szeretetre. Mert ő annyi gazemberséget követett el, amit nem sokan mernének megtenni az egész életükben. És miért így ítélnek, mert az emberek nem tájékozódnak. Mert nem olvasnak, és nem gondolkodnak, mert az fárasztó lenne. Mert rájöttek, hogy ez az ember, azt képviseli amit ők is szeretnének elérni, könnyen jó sokat. Mert hírforrásnak a Blikk, meg az ertéelklub, meg a társai szerepelnek elsődlegesnek. Pontosan olyan világban élünk, hogy akik haverok, azok mindenhez értenek. Mint a Tanúban Pelikán elvtárs. Őt is mindehová odarakták. Most is ez folyik, mindenki mindenhez ért, nem szakemberek vezetik a minisztériumokat, hanem a haverokat végigültetik az összes székben. Én valahogy így gondolom, bár nem biztos, hogy jó válasz volt, azt mondtam, amit hallani akartak. :)
2009. ápr. 2. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Orbán jó munkáját mutatja,hogy 1998 és 2002-között sikerült az emberek fejéből kiverni,hogy mi is történt addig,amíg az MSZP volt kormányon. Akkor megúsztuk egy sima Bokros fféle csomaggal,most meg kaptunk a nyakunkba egy extra nagyot! Orbán annak idején elkövette azt a hibát,hogy elfelejtette emlékeztetni az embereket,hogy mi történt korábban,és azt,hogy 2002-ben csendeskampányt folytatott. Bebizonyosodott,hogy a hazugság erősebb az igazságnál. Erre 2006-ban már a Fidesz is rájött,ezért mostanra már elkeztek füllentgetni. Csakhogy: hazugság vs hazugság=hiteltelenség
2009. dec. 12. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Visszatekintve ez egy elég vicces kérdés.
2020. jún. 8. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Én is pont ezt akartam írni, így legörgetve a politika kategória bugyraiba :D
2022. máj. 30. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Vicces így visszanézni, hogy néhány kérdésnél ha kicseréljük Orbán és Gyurcsány nevét, meg az MSZP-t Fideszre cseréljük mennyire leírja a mostani politikai helyzetet
2022. jún. 8. 03:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem válasznál, késő van már nekem úgy látszik
2022. jún. 8. 03:39
 18/20 anonim ***** válasza:
O1G
2023. aug. 24. 08:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#18 Vagyis: Orbán 1 Géniusz! 😅
2023. aug. 24. 12:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Első Orbán kérdés!
aug. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!