Miért utálják annyira a Cigányokat itt Magyarországon?
Mert ha megjelennek valahol, tőlük hangos minden, erőszakosak, ragad a kezük, az iskolában nem lehet őket fegyelmezni, nem képesek rendet tartani önmaguk körül..jah és egy igazi sztori, bár kb 8 éve hallottam a nyolckerben lakó barátnőmtől-aki szuperül tudta a hanglejtésüket utánozni:
"Képzeld, mentem a rendelőbe, 2 cigány nő ült a közelembe, és kérdezi az egyik: Hány éves a lányod? Mire a másik: Kilenc. Mire az első: És még szűz? Mire a második: Háá meg is harapnám, ha nem az lenne....
Ugye nem kell többet magyarázni...?!
mondok egy életemből merített példát. szomszédban lakik egy vegyes család. ember cigány, asszony nem. van két felnőtt gyerek+egy 4éves kislány. Qrva gazdag, úri cigány. Nálunk egy 8hós és egy 4éves, ikerszomszédban egy újszülött, aznap jött haza. tudja mindenki, megcsodálta mindenki apicit. du rászólt az ember a4évesre h ne kiabáljon kint a kertben mert ott a picibaba. éjjel 11ig fülsértő hangerővel buliztak. szerencsére nálunk nem hallatszott, de kint a kertben iszonyat volt.
én ezért a senki mással nem törödök csak magammal magatartásért utálom a fajtáját is.
Akkor Kanadába sem mennék lakni. xD
Am tényleg nem csak a magyarok utálják őket, hanem mindenki. Én azt hallottam, hogy már India sem fogadná be őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!