Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti voltatok vagy mentek táborba?

Ti voltatok vagy mentek táborba?

Figyelt kérdés
Ha voltatok élveztétek-e vagy esetleg hol voltatok programok ha nem voltatok várjátok-e várom türelmesen a válaszokat :)

2012. jún. 23. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Tavaly voltam először ott alvóson, idén is oda megyek (holnap indulunk). Előtte 5 évig voltam kézműves táborban. Nagyon várom, bár félek is mert telót elvileg nem lehet vinni, de apukám csak úgy enged el ha 2-3 naponta hívom vagy küldök sms-t. Szóval titokban kell majd megoldanom, csak sajna elég lelkiismeretes ember vagyok, így amikor megkérdezik hogy "ki hozott?" akkor majd tartanom kell magam. Hát ezért kicsit félek, izgulok is.
2012. jún. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!