Nem szeretem a kollégámat, nem jövök ki vele! Ti is voltatok már így? Mit tegyek?
Mintha kitaláltad volna ismeretlenül a gondolatomat, én is ki akartam írni hasonlót!:-)
Én sem jövök ki túl jól egy kollégámmal, abszolút nem jön be a harsány, trágárkodó stílusa és a törtetése, össze is kaptam már vele. Érdekes módon, mégis sokan odavannak érte. De mára túljutottam ezen és próbálok nem idegeskedem miatta. Megváltoztatni nem tudom, egy helyen kell dolgoznunk és el kell egymást viselnünk / mert ugye, az ilyen viszony kölcsönös /. Ma már amúgy sem lehet ugrálni egyik melóhelyről a másikig, csak, mert van valaki, akivel nem jövünk ki. Szóval, igyekszem udvarias lenni vele, segítek ha kell / persze ő is, ha úgy adódik /. Össze kell dolgoznunk, amennyire lehetséges, még ha nem is bírjuk igazán egymás búráját. Nem dolgozunk különben folyamatosan együtt, meg aztán többen is vagyunk kollégák.
Hogy viselkedik veled a kollégád? Nem tudod elkerülni valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!