Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szeretem a kollégámat,...

Nem szeretem a kollégámat, nem jövök ki vele! Ti is voltatok már így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Kerüld el jó messzire.
2012. jún. 2. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Mintha kitaláltad volna ismeretlenül a gondolatomat, én is ki akartam írni hasonlót!:-)

Én sem jövök ki túl jól egy kollégámmal, abszolút nem jön be a harsány, trágárkodó stílusa és a törtetése, össze is kaptam már vele. Érdekes módon, mégis sokan odavannak érte. De mára túljutottam ezen és próbálok nem idegeskedem miatta. Megváltoztatni nem tudom, egy helyen kell dolgoznunk és el kell egymást viselnünk / mert ugye, az ilyen viszony kölcsönös /. Ma már amúgy sem lehet ugrálni egyik melóhelyről a másikig, csak, mert van valaki, akivel nem jövünk ki. Szóval, igyekszem udvarias lenni vele, segítek ha kell / persze ő is, ha úgy adódik /. Össze kell dolgoznunk, amennyire lehetséges, még ha nem is bírjuk igazán egymás búráját. Nem dolgozunk különben folyamatosan együtt, meg aztán többen is vagyunk kollégák.

Hogy viselkedik veled a kollégád? Nem tudod elkerülni valahogy?

2012. jún. 2. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom sem elkerülni sem kikerülni,megtenném ha tudnám!Beképzelt,felfuvalkodott holyag,azt hiszi Ő az atyaúristen,idegesít nagyon.Utálok már menni dolgozni,gyomoridegem van ha rágondolok hogy megint egész nap vele kell lennem.Minden kollégám utálja,de a fönökség szereti mert benyalta magát.Egy hónapja van ott,de már az első nap Ő volt a menö.Sajnos ez van,nem tehetek semmit,igy kell dolgoznom.Köszi válaszod.
2012. jún. 3. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, teljes mértékben együtt érzek veled. :-(Csak abban bízhatsz, hogy elmegy máshová vagy esetleg neked jön össze egy másik munkahely. Addig is próbáld valahogy elviselni, vagy ki tudja, talán változni fog egy kicsit. Az az utálatos az ilyen emberekben, hogy csontig be tudnak nyalni a főnököknél / és egyes kollégáknál / és ha esetleg panaszkodsz, nem hisznek neked, vagy még te vagy a rossz. Bár, ha túl sok probléma merül fel emberileg, azért meg lehet éppen említeni a főnöknek, talán beszél a "kedves" kollégával és visszafogja magát, talán érdemes lenne megpróbálni. Össze kéne fogni a többieknek is. Igazából a munkahelyi mobbing kezelése a vezetők feladata lenne, nem csak az számít, hogy a munka el legyen végezve! Külföldön erre nagyobb hangsúlyt fektetnek, hiszen a kollégák jó közérzete, együttműködési hajlandósága fontos. De hazánk ebben még gyerekcipőben jár, sajnos.
2012. jún. 3. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.Igen sajnos minden igy van ahogy irtad!
2012. jún. 4. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!