A nőknek számít, hogy egy férfinak mi a foglalkozása?
Szerintem 50-50%.
Mondjuk engem nem zavar ha kőműves vagy bármi.
Bizonyos szempontból persze ez IS számít, de messze nem csak ez, és nem is ez a döntő.
27/N
Engem csak olyan szempontból érdekel, hogy ne ütközzön törvénybe, ne legyen bűnöző, stb. :)
23/L
Igen számít.És a férfiaknak is számít hogy a nőnek mi a foglalkozása.
De jobban a talpraesettség , egzisztencia kiépítése , kiépítési lehetősége a mérvadó.Például egy fodrász is lehet gazdag úgy hogy hálózatot csinál.
Jobban ez a mérvadó hogy mennyire ügyes az illető.
"Nekem pl annyiban számít,h nem szeretem az ilyen programozó,rendszergazda foglalkozású pasikat.Amúgy sem,de egyszer összejöttem egy ilyennel,és csalódtam.Ez nem azt jelenti, h nincs köztük normális,de én őket annyira nem preferálom."
Tudtam, hogy ezt valaki fel fogja hozni. :-)
Mi volt a baj velük? Egész nap a gép előtt ültek?
20/F leendő programozó
A nőknek elsősorban a férfi személyisége számít, márpedig a foglalkozásából valamennyire következtetni lehet a személyiségére.
Azonkívül ha én diplomás vagyok, akkor szeretném, ha a párom is az lenne, nehogy kellemetlenül érezze magát velem szemben.
De valljuk be, egy nőnek, ha gyerekeket akar, igenis kell hogy számítson, mennyire lesz képes a párja fenntartani majd a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!