Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek önbizalom hiányos,...

Szerintetek önbizalom hiányos, aki mindenkit oltogat, és így akar menőnek látszani? (Facebook)

Figyelt kérdés

Volt egy srác az osztályban (kijártuk a gimit), aki szerintem nagyon menőnek képzeli magát. Ha valamit Facebookon írok, mindig reagál valami alpári hülyeséget, primitív módon. Ez nem azt jelenti, hogy káromkodik, vagy ilyesmi, de szörnyen ledegradáló módon beszél az emberrel, iszonyatosan bunkó, elég sértő és súlyos beszólásai vannak. Alapvetően nem zavarna, mert tennék rá, és Ti is biztos elsőre ezt akarjátok reagálni, de érdekel, mi a fene baja van. Azért gondolkodtat el a kérdés, mert az idő alatt, amíg egy suliba jártunk, összesen egyetlen alkalommal beszéltem vele, az első napon, és ezt szó szerint kell érteni. Semmit, de semmit nem tudok róla, és ő sem rólam, annyit tudok, hogy szereti a focit. Általában a baráti társaságom többi tagjára is így reagál. De úgy érzem, az én esetemben keresi is a lehetőséget. Egyébként elég bunkó mindenkivel, a többiek is nevetnek ezen, de sokan kedvelik, bár ezt a tulajdonságát ("laza", eljátssza, hogy nem tanul, tanárokkal is sokszor pofátlan). Először olyan dolgoknál szólt be, amikor az osztályunknak szóló FB-beszélgetésekhez szóltam hozzá, hát abbahagytam. De most olyan témához szólt hozzá, ami egy nyilvános bezsélgetés volt, amiben ő nem vett részt, totál semmi fura nem volt a témában. És ő előtte nem vett részt a beszélgetésben. Tehát azzal sem lehet engem vádolni, hogy beleszóltam volna. Az osztály nagyobbik részével az én baráti társaságom nem áll jó viszonyban, de mindannyian becsüljük egymást annyira, hogy nem szólunk egymáshoz, vagy ha muszáj, akkor közérdekű dolgokat beszélünk meg.

Mi baja egy iylen embernek? És elvileg egy rangos gimi tanulója, most érettségiztünk. Lassan 20 évesek leszünk. Ilyen lenne egy érett ember?

19/L

2012. jún. 23. 03:59
 1/1 A kérdező kommentje:

Bocs lemaradt a mondat vége:

bár ezt a tulajdonságát ("laza", eljátssza, hogy nem tanul, tanárokkal is sokszor pofátlan) elég sokan kinevetik, beceneve is van emiatt, amit ő szerintem dicséretnek érez.

Nem mondom, hogy tévedhetetlen vagyok, pl. egyszer jogos volt a felháborodás, mert hülyeséget írtam ki egy közérdekű információ helyett. A többiek is kikérték maguknak, de kulturáltan tudták megtenni. és mikor ő megnyilvánult, ketten is elküldték a fenébe, akik korábban ellenem érveltek.

Tudom, ne foglalkozz vele, stb. De idegesítő. Mert csomó olyasmihez is hozzászól, ami egyértelműen nem neki szól, és nem hülyeség, és ha reagálok rá, akkor én vagyok a bunkó, és én nekem szólnak, vagy nekem is, hogy ne vitatkozzak. De én vele soha nem kezdeményeztem vitát, mindig csak reagálok. mert nyilván az ember reagál. Meg, ha nem teszem, az összes idióta haverja lájkolja, és azt hiszik, nem láttam. Na meg legutóbb mondott valamit, ami szerintem pont tőle volt jogtalan, erre majdnem válaszoltam vmit, de észbe kaptam, és nem tettem, mert az lett volna, hogy hogy lehetek ennyire bunkó. De hát én? Mindegy, legutóbb egy fáradt fejet küldtem neki, semmi mást, és jól gondoltam: erre nem tudott reagálni. De azért zavaró, hogy az ismerőseim azt látják, hogy ez az idióta írogat. Gondoltam, letörlöm, de akkor is tud írni, hiszen rengeteg közös ismerősünk van, mindketten benne vagyunk ugyanolyan csoportokban (osztály, stb.)

2012. jún. 23. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!