Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Facebookra fel rakott rólam egy osztálytársam egy képet ami óra közben készült és cikiznek mivel nem vagyok valami szép lány és kövér is vagyok..Nem kérem meg rá hogy szedje le a képet mert akkor még jobban fognak cikizni és kötekedni is belém.Hogy tudnám jelezni a Facebooknak hogy szeretném ha lekerülne onnan az a kép ?

2012. jún. 21. 02:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg a kiírások rólam mit csináljak én már belebetegedem rendesen abba hogy cikiznek és tényleg nem tudok mit csinálni szerintem!! Nem tudom mit csináljak le fogyni sem tudok nem eszem sokat de ilyen fajta vagyok 162 magas és 65-68 kiló között vagyok :(
2012. jún. 21. 02:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Új sulit nem akarok váltani mert most fogok menni 8. osztályba és nekem kell a jó jegy most is 4.0 voltam év végén lehetett volna jobb is csak sokat vagyok beteg és nehezen megy...
2012. jún. 21. 02:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyelj.A facebook ilyen képet nem vesz le,csak akkor ha törvénybeütköző ,visszaélés,stb.A helyedben a környékére se mennék a f.b.-nak,nem kell hogy idegesítsd magad.A kinézet:kb.én is úgy vagyok mint te súlybelileg,mert meghíztam kicsit:)Próbáld ebből kihozni a legjobbat.Mert telt vagy,attól még lehet valaki nőies,ehhez mérten kell előnyös ruha is.Nekem is nehéz eltalálnom hogy mi az,de nem lehetetlen.Nemcsak a csontiknak áll a világ.Menj ki a napra,barnulj,máris egészségesebbnek tűnik az ember:)Néhány kiegészítő,új frizura,és tetszeni fogsz magadnak.O.társsal meg ne foglalkozz,az ilyeneknek mindig kell keresni valakit,akin élcelődhetnek.Mutasd meg hogy erős vagy,és nem törsz össze ezen.
2012. jún. 21. 03:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!