Lanyok ti leneztek egy egyetemet vegzett kozepiskolai biologia tanart? Mert azt tudom, hogy a szakmunkasokat lenezitek. Akkor lehet, hogy minket is?
(10es vagyok)
Azért ne írd le az összes lányt, nem vagyunk mind ilyenek :D
Nekem két diplomám van, a férjem meg szakmunkás. Kb egyformán keresünk. Mikor összeházasodtunk, akkor rengetegszer megkaptam, hogy "RANGON ALUL" mentem férjhez... Pffff. Ez már bőven a 21. század volt, még csak 28-30 évesek vagyunk.
Egyet tudok tanácsolni, ne akarj mindenképp a tanárságoddal lányt fogni magadnak. Egyszerűen az emberi mivoltodat vedd elő, és ha magadhoz való lányt találsz, neki mindegy lesz, hogy tanár vagy, vagy géplakatos...
Egyébként az a baj, hogy Te saját magadat nézed le, ez kiderül a kérdésedből..Egy orvosnak, vagy műszaki mérnöknek sincs joga lenézni Téged. Miért hatalmazod itt fel őket erre? :(((( Miért nem becsülöd meg magad??, hisz Te tudod a legjobban mennyit dolgoztál érte, hogy elvégezd az egyetemet.
Ameddig magadat nem fogod tisztelni az elért eredményeidért, és a munkádért, más sem fog.
(az a hozzászóló vagyok, akinek szakmunkás férje van..)
Ha jó pedagógus vagy, aki tényleg elhivatott, akkor szerintem szuper!:) Nekem speciel csak azokkal a tanárokkal van problémám, akiket nem érdekel, hogy mi lesz azokkal a fiatalokkal akiket tanítanak, ha egyáltalán tanítják őket. Jó pedagógusból viszont óriási hiány van.:(
Nem mellesleg nekem középiskolában a biológia volt a kedvenc tantárgyam, így számomra nagyon sokat jelentett, hogy jó volt a tanárom. A mai napig hálás vagyok neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!