Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diakjai elott szexi sztriptiz tancot lejtett egy kozepiskolai tanarno, mi ujsag azota vele?
Az "elhiresult" nemet tanarno, amugy feleseg, 2 gyermekes edesanya a munkahelyen, egy kozepiskolaban melltartora vetkozve tancolt.
Hogy tetszett nektek a vetkozes?
Tényleg olyan mint egy bikini!!!
És te szoktál a munkahelyeden bikiniben táncolni?:)
Egyébként a video nem egy nagy szám.
Ez egy semmi volt, poénnak elmegy, csak ilyenekből szokás hetedhét ágra szóló botrányt csinálni..
Viszont jó a segge' ..már ami azon a 5X5 pixeles videón látszik.
Latom sokan nem ertettek meg a lenyeget, azt, hogy a tanarno a munkahelyen, egy ISKOLA-ban tancolt egy szal melltartoban, es hat a pozok, a sztriptiz sem volt semmi.
Otthon, a baratainak es a ferjenek, valamint a strandon egy bikiniben tancikalhat, de nem az iskolaban.
En nagyon felhaborodtam, szerintem valamit bevett a no, nem tudom elhinni, hogy teljesen tisztan hogy muvelhetett ilyet. Elmondom, hogy Angliaban a The Sun ujsag legelejen villogott, ugyhogy remelem nagyon elszegyellte magat mar azota.
Nevetseges, felhaborito, es sajat magat egy orok eletre lejaratta, megpecsetelte.
Termeszetesen nem a "majdnem bikini" a lenyeg, hanem az, hogy o egy kozepiskola kozepen TANARKENT sztriptiztancnak is beillo tancot lejtett.
En biztos elsullyednek szegyenemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!