Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diakjai elott szexi sztriptiz tancot lejtett egy kozepiskolai tanarno, mi ujsag azota vele?
Az "elhiresult" nemet tanarno, amugy feleseg, 2 gyermekes edesanya a munkahelyen, egy kozepiskolaban melltartora vetkozve tancolt.
Hogy tetszett nektek a vetkozes?
Én erről csak futólag hallottam dolgokat, de ez is eléggé ledöbbentett, meg őszintén szólva szerintem felháborító és szánalmas. Igazából csak ismételni tudom, amit előttem már jópáran említettek. Az engem nem érdekel, hogyha egy szál fehérneműben nekiáll táncikálni - otthon a párjának! Nade egy iskolában azért szerintem ez gusztustalan. Aztán meg csodálkoznak, hogy nincs a tanároknak semmi tekintélye, és a 12 éves gyerekek fűvel-fával összefekszenek. Mert ezt látják az iskolában, pedig egy tanárnak példát kéne mutatnia. Érthető amúgy, hogy kirúgták.
Aki meg ezt jó bulinak tartja, annak nem tudok mit mondani... Egy nőnek legyen már tartása, könyörgöm! Ez a műsor szánalmas volt. Lehet (sőt, szerintem valószínű), hogy szépen leitta magát a sárgaföldig, vagy valamit bevett, de ilyen viselkedést akkor se engedjen már meg nyilvánosan magának senki! Meg kéne tanulni az önuralom fogalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!