Kivel/mivel/hogyan töltitek a hétvégét?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 10:15
2/25 anonim válasza:
Családommal töltjük és egy grill partit csinálunk. Reméljük nem lesz kánikula megint! :)
3/25 anonim válasza:
Szombat: apám szülinapja, grillezünk, bográcsozunk, kerti party lesz egész nap, eszünk-iszunk :)
Vasárnap: csendes pihenő, délután esetleg egy sörözés a haverokkal
4/25 anonim válasza:
A barátom főpincér, csak szombaton lesz szabad. Ha nem esik megyünk a hegyekbe túrázni, ha esik, akkor valamelyik kocsmában leszünk. A vasárnapot meg Rubint Rékával töltöm.
5/25 anonim válasza:
Ma mi hárman leszünk itthon!
Férjem, a babánk meg én! Semmi lényegeset nem csinálunk, döglünk!:)
Holnap a férje elmegy legénybúcsúba, hozzám meg jönnek aludni a barátnőim!
6/25 anonim válasza:
Ma este megyünk a családhoz, barátokkal együtt. Szerintem kosarazunk egyet, ha nem esik. Holnap megyünk a veresi piacra, ez már amolyan hagyomány nálunk, utána lovasfarmra, délután bográcsozunk, beszélgetünk, hülyéskedünk. Vasárnap még nem tudom.
7/25 anonim válasza:
Szombaton lányos nap, este osztálytalálkozó, vasárnap Balaton barátokkal.
8/25 anonim válasza:
Szombaton diplomaosztóm lesz, így jönnek szüleim, akiket hónapok óta nem láttam, mert külföldön dolgoznak és jön testvérem is. Délután anyósoméknál a kertben lesz nagy családi összejövetel, bográcsozás, megismeri egymást a két szülőpár :) Bár, anyu már találkozott velük...
Vasárnap még nem tudom, itt lesznek még szüleim, itt a Balcsi mellettünk, szóval, lehet, összekombináljuk a kettőt egy kis strandolással.
9/25 anonim válasza:
Ma viszem a ferjem a repuloterre. Aztan bulizok pihenek bulizok pihenek es esetleg strandolok is ;)
10/25 anonim válasza:
Szombat házibuli, vasárnap pihi.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!