Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a folyton...

Mit lehet csinálni a folyton ordibáló szomszéddal?

Figyelt kérdés

Kis utcában lakunk,közel vannak egymáshoz a házak.A szembe lakók állandóan ordibálnák a gyerekekkel.De olyan hangosan, hogy nagyon zavaró ha kinn ülök a kertben, ha végre este kinyitnám az ablakokat, hogy egy kicsit szellőztessek. Este 10kor is még ordít. És ez állandó, szó szerint sajnos.Teljesen meg keserítik az életünket.

Ötletek?

2012. jún. 21. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csendháborításért megpróbálhatod feljelenteni :D
2012. jún. 21. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Nekünk is ilyen a szembeszomszédunk. Mi kiülünk, és derülünk a műsoron.
2012. jún. 21. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi társasházban lakunk. Az életünket egy kopogó szomszéd keserítette meg. Állandóan verte a falat illetve a fűtéscsöveket. Volt, hogy hajnali fél háromkor erre riadt az egész ház. Mi a rendőrséget hívtuk ki. Csak kétszer kellett kijönniük és elbeszélgetni a nővel, azóta csend van.

Ja az este 10 után egyébként is csendháborítás!

2012. jún. 21. 20:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze egy darabig én is derültem, de most már idegesítő, hogy este 10-kor se tudom kinyitni az ablakot, mert a gyerek felkel a kiabálásra. Komolyan az ágyban hallom tisztán, hogy éppen miért szidja a gyerekeket.
2012. jún. 21. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát bizony a szomszédok megtudják keseríteni az életünket..

Radiátor ütögetős szomszédunk nekünk is volt,aki rendszeresen hajnali 2-kor verte a radiátort egy fával vagy fémmel..Majd bekopogott mindig valakihez ordibálni,hogy hagyják abba a kopogást-

Most olyan szomszédunk van akik csehek. Mi lassan 2 hónapja minden hétvégén hallgatjuk reggel 10-től este 10-ig A karneval karel gott dalt..Na most ezen vagyunk kibukva..Múlt hét óta csend van,mert szóltunk többen is szomszédok(mert nem csak minket idegesített már) az ügynökségének akiktől a lakást bérlik,hogy ez így nem jó ..Úgy látszik ez hatott..

2012. jún. 21. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Az én szomszédaim is ilyenek.És a ráadás kedvéért még egy egész állatkertet tart az öregasszony,van legalább 8 kutyája.De szerintem mókásak,én sírok rajtuk a röhögéstől.Persze az más volt,amikor kikötöttek egy rohadt németjuhászt egy fél méteres kötélre és ott vonyított egész éjszaka.Ilyenkor keménynek kell lenni.
2012. jún. 21. 20:43
 7/11 Dottorre válasza:
Engem kevésbé aggaszt, hogy üvöltözik éjjel ,azt a rendőrök el tudják intézni... de az sokkal aggasztóbb, ha egész nap a gyerekeivel kiabál. Az már a gyámügy kérdése kéne ,hogy legyen. Ezt nem lehet csinálni a gyerekekkel, lehet, hogy érdemes lenne a gyámügynél megtenni a megfelelő lépéseket (akár név nélkül is).
2012. jún. 21. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű, csak azt kell eldöntened, hogy mi zavar jobban: az, hogy a gyereket bántalmazza (érzelmileg), vagy az, hogy a szomszédainak ingyenműsort ad. Azért, mert attól függ, hogy milyen okkal jelented fel.

Ha az előbbi, akkor tessék a rendőrségen feljelenteni őt gyermekbántalmazásért; ha az utóbbi, akkor este 10 után a rendőrséget kihívni csendháborítás miatt, egyébként pedig beballagni az önkormányzathoz és feljelentést tenni birtokháborítás miatt. (Itt az önkomi jár el először.) Ugyanis ez a viselkedés oda tartozik.

Nekem is volt egypár ilyen "jóravaló" szomszédom. Legutóbb a legújabb szomszéd TV-zett éjjelentként, olyan hangerővel, hogy a füldugó is kevés volt.

Meguntam, hogy mindig én rendezkedjek és még én legyek elhordva mindennek - gondoltam, most az cselekedjen, akinek ez a hatásköre. Kopogtam, semmi. Szóra sem méltatott. Ezek után kihívtam a rendőröket. Most csönd van. Megtanulta, hol van a határ és hogy a panelban 15 cs-s falak mellett különösen ajánlott este 10 után a TV-hez beszerezni egy fülhallgatót (nekem is az van). :)

2012. jún. 21. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:

vagy a sünöket vagy gyámügyet, de küldd rájuk, különben sosem lesz vége.

ha mondjuk alapból ilyen prolik, akkor lehet, h ez sem segít, de egy próbát megér.

2012. jún. 21. 22:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Igazatok van a gyámügyet kéne értesíteni.Igazából mondhatom kiskorú veszélyeztetésének is amit művelnek, mert egész nap az udvaron vannak a gyerekek egyedül és még sorolhatnám.Csak az a baj, hogy én annyira nem szívesen teszek ilyet, kerülöm a konfliktusokat, ha rájuk hívom a gyámügyet egyből tudnák, hogy mi voltunk.

Ami fura, hogy ha beszélgetsz velük vagy ott van valaki náluk akkor egy hangos szavuk sincs, és egymással sose csak a gyerekekkel ordibálnak.

2012. jún. 21. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!