Mit lehet csinálni a folyton ordibáló szomszéddal?
Kis utcában lakunk,közel vannak egymáshoz a házak.A szembe lakók állandóan ordibálnák a gyerekekkel.De olyan hangosan, hogy nagyon zavaró ha kinn ülök a kertben, ha végre este kinyitnám az ablakokat, hogy egy kicsit szellőztessek. Este 10kor is még ordít. És ez állandó, szó szerint sajnos.Teljesen meg keserítik az életünket.
Ötletek?
Mi társasházban lakunk. Az életünket egy kopogó szomszéd keserítette meg. Állandóan verte a falat illetve a fűtéscsöveket. Volt, hogy hajnali fél háromkor erre riadt az egész ház. Mi a rendőrséget hívtuk ki. Csak kétszer kellett kijönniük és elbeszélgetni a nővel, azóta csend van.
Ja az este 10 után egyébként is csendháborítás!
Hát bizony a szomszédok megtudják keseríteni az életünket..
Radiátor ütögetős szomszédunk nekünk is volt,aki rendszeresen hajnali 2-kor verte a radiátort egy fával vagy fémmel..Majd bekopogott mindig valakihez ordibálni,hogy hagyják abba a kopogást-
Most olyan szomszédunk van akik csehek. Mi lassan 2 hónapja minden hétvégén hallgatjuk reggel 10-től este 10-ig A karneval karel gott dalt..Na most ezen vagyunk kibukva..Múlt hét óta csend van,mert szóltunk többen is szomszédok(mert nem csak minket idegesített már) az ügynökségének akiktől a lakást bérlik,hogy ez így nem jó ..Úgy látszik ez hatott..
Nagyon egyszerű, csak azt kell eldöntened, hogy mi zavar jobban: az, hogy a gyereket bántalmazza (érzelmileg), vagy az, hogy a szomszédainak ingyenműsort ad. Azért, mert attól függ, hogy milyen okkal jelented fel.
Ha az előbbi, akkor tessék a rendőrségen feljelenteni őt gyermekbántalmazásért; ha az utóbbi, akkor este 10 után a rendőrséget kihívni csendháborítás miatt, egyébként pedig beballagni az önkormányzathoz és feljelentést tenni birtokháborítás miatt. (Itt az önkomi jár el először.) Ugyanis ez a viselkedés oda tartozik.
Nekem is volt egypár ilyen "jóravaló" szomszédom. Legutóbb a legújabb szomszéd TV-zett éjjelentként, olyan hangerővel, hogy a füldugó is kevés volt.
Meguntam, hogy mindig én rendezkedjek és még én legyek elhordva mindennek - gondoltam, most az cselekedjen, akinek ez a hatásköre. Kopogtam, semmi. Szóra sem méltatott. Ezek után kihívtam a rendőröket. Most csönd van. Megtanulta, hol van a határ és hogy a panelban 15 cs-s falak mellett különösen ajánlott este 10 után a TV-hez beszerezni egy fülhallgatót (nekem is az van). :)
vagy a sünöket vagy gyámügyet, de küldd rájuk, különben sosem lesz vége.
ha mondjuk alapból ilyen prolik, akkor lehet, h ez sem segít, de egy próbát megér.
Igazatok van a gyámügyet kéne értesíteni.Igazából mondhatom kiskorú veszélyeztetésének is amit művelnek, mert egész nap az udvaron vannak a gyerekek egyedül és még sorolhatnám.Csak az a baj, hogy én annyira nem szívesen teszek ilyet, kerülöm a konfliktusokat, ha rájuk hívom a gyámügyet egyből tudnák, hogy mi voltunk.
Ami fura, hogy ha beszélgetsz velük vagy ott van valaki náluk akkor egy hangos szavuk sincs, és egymással sose csak a gyerekekkel ordibálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!