Mit csinálsz te és a családod/baráti társaságod ezen a forró júniusi napon?
Én is azon gondolkodom, hogy bontok egy sört :)
Kutyámmal ketten vagyunk itthon (meg a nyuszim a másik szobában) és várjuk, hogy kicsit hűvösebb legyen, mehessünk sétálni. Férjem 250 km-re van tőlem sajnos, de holnap már jön haza :)
Ha nem vitte volna el az autót, kocsiba ültetném a kutyát és mennénk le a Velenei-tóra fürdeni :)
Hát már egy hónapja érettségiztem, de 1 napot sem pihentem, mert másnap már mentem dolgozni, azóta is minden nap járok. Marhajóóó mondhatom :D
19L
A szakmunkásvizsgám megvan, most itthon vagyok tanulni nyelvet. Megfürödtem a kádban a macsekkal, amúgy meg kínlódok, mert mennék valamerre, 3 hét óta kétszer voltam kint a lakásból. A venti megy, a hintőport locsolom magamra. Se családom, se barátaim nincsenek, aki van az messze innen, szóval ülök, és tanulgatok és netezek, mert jobb ötletem nincs. Párom meg dolgozott egész nap a melegen, ilyenkor már használhatatlan, szóval... És még az utolsó söröm is megbuggyant.
19L
Én dolgoztam, mivel hétköznap van.. De a melóhelyen legalább van légkondi. Csak ne kellene hallgatnom a kollegáimtól a nyilvánvalót egész nap, hogy de jó lenne vízparton sörözni... Idegesít, hogy hajtogatják, mikor úgysem lehet. (Bár a barátnőm holnaptól rá fog érni, mert őt ma kirúgták, mert nincs annyi munka..)
Most itt döglök a gép előtt (ki gondolta volna:D) és bosszankodom, hogy egy bizonyos pasi nem ír nekem fészbukon, pedig úgy tűnt, hogy fog.
Itt is van egy sör a hűtőben, jól esne, de nem ihatom meg, mert fogyózom. (De ez a dolog nem függ össze az előző mondatommal.)
Holnap bulizni megyek és holnapután is (medencés buliba) de előtte megnézem egy haverom által rendezett színelőadást, ahol kénytelen leszek összefutnia volt pasimmal, és az rossz lesz.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!