Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tetszik melyik név tetszik...

Tetszik melyik név tetszik jobban? Zamíra vagy Zorka?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki,hogy nem Zenténk,hanem Zamíránk vagy Zorkánk lesz.Nektek melyik tetszik jobban?

2012. jún. 20. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akar a halál háborúzni! Nekem teljesen mindegy, hogy valaki követi-e a mai névadási trendeket vagy sem. De nem kell leszólni a másikat azért, mert ő különleges nevet akar a gyerekének adni. Én csak ellenpéldát hoztam. :)

Kedves Kérdező! Neked melyik név tetszik jobban, a Zamíra vagy a Zorka? Mert végül is te döntesz!

2012. jún. 20. 18:39
 12/19 kikicsaj válasza:
Szerintem Zamira de a màsik se rossz.
2012. jún. 20. 18:42
 13/19 anonim válasza:

Kuginovicsisz Zorinafóniáról ez haláli :) Nagyon tetszik :)

Neked egyébként kérdező melyik tetszik jobban?

2012. jún. 20. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha a kettő közül kell választani, akkor talán a Zamíra. A Zorka nem tetszik, mert a zord szavunk jut róla folyton eszembe.
2012. jún. 20. 19:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a Zorinafóniát is simán adná egynémely szülő a gyerekének, mert olyanegyedi és különleges hogy ilyen tuti nincs még senkinek :))
2012. jún. 20. 20:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint a Zamíra tetszik jobban.De a férjem leszavazta:( De abban egyeztünk meg,hogy lehet én nevezem el a lányunkat,úgyhogy Zamíra lesz.Első lányunkat a férjem nevezte el,Orsolya lett:) Úgyhogy most Zamíránk lesz.Úgyis 4 gyereket tervezünk.Elsőt ő nevezte el,a másodikta én fogom,a harmadikat majd ő elnevezi,negyediket pedig megint én:) Tesóméknál is így van:) Első lányukat az apuka nevezte el.Pálma lett a neve.A másodikat pedig a tesóm nevezte el.Johanna lett:) És a picikét pedig megint csak az apuka nevezte el.Nóra a neve a pindúrkának:)
2012. jún. 20. 20:46
 17/19 anonim válasza:
Zorka.:D
2012. jún. 20. 21:31
 18/19 anonim válasza:
Nekem a Zorka tetszik de viszont a Zamíra olyan egyedi.
2012. jún. 21. 20:46
 19/19 anonim válasza:
Zamíra:) nekem az jobban tetszik de ti döntötök:P :D
2012. jún. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!