Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?...

Mit csinálnátok a helyemben? Egy fiatal házaspárról van szó. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, kb fél éve költöztek ide közvetlen mellénk (családiház). Tök jófejek, nem sokkal idősebbek nálam. Pontosabban a lány, Ő asszem 23 éves a férje meg kb 10 évvel több. Én meg a szüleimmel és tesóimmal lakok itt.

Na a lényeg az, hogy az ő udvarukra nem lehet belátni, max a teraszunkról az udvar végébe. Viszont van egy ablakunk, ahonnan pont rá lehet látni a teraszukra. Ez egy olyan kis méretű ablak, a fürdőszobáé. (mint egy wc ablak)

Na és most jött ez a meleg idő, én meg gondoltam átlesek kicsit a szomszédba. Ez olyan este felé volt már.. És full meglepődtem, mert ők meg ott kint a teraszon szexeltek egy székben.

Igazából, azóta láttam őket mégegyszer. Bevallom, hogy elég gáz, mert tulajdonképpen én lesem meg őket,( mert az ablakon álló helyzetben sem lehet kilátni, és hallani őket szinte nem is lehet)és egy kicsit ég is az arcom.

Tényleg rendesek nagyon, a lány nagyon szép és kedves, a hétvégén sütögetés volt a kertjükben és áthívott engem is. A férje is nagyon jófej, segítőkész, át akar hívni magukhoz sörözni, meg ilyenek.

Tegyek úgy, mintha nem láttam volna őket soha? Vagy mi legyen? Kicsit nehéz megállni, hogy ne lessek ki néha néha, hátha megint.. Értitek.

Bocsi, hogy nem a szex témakörbe írtam, de ott normális válasz nem érkezne..másrészt meg ez nem is teljesen szexuális jellegű kérdés.

Mit tennétek a helyemben? ( 19/f)

2012. jún. 19. 15:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
Mégis mit tehetnél? Mit vársz? Nyilván nem fogsz beállítani hozzájuk hogy "te, láttalak a múltkor szexelni a teraszon". Nem szólsz semmit, és lehetőleg ne kukkold őket mert ez bunkóság.
2012. jún. 19. 16:03
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem is tudnék róla beszélni..főleg nekik. Csak értitek, fura ez az érzés, hogy saját magam előtt égek, hogy nézem őket, de azért mégis éreztem késztetést, h nézzem őket.
2012. jún. 19. 16:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Az angol illendőség azt kívánja, ohgy ne szólj egy szót sem, ne nézegess az ablakon és menj át grillezni, meg sörözni.
2012. jún. 19. 16:05
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Mondom, hogy voyorista vagy!
2012. jún. 19. 16:06
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszeld magad ezen. Megesik az ilyen. Lényeg, hogy máskor ne less ki, legalábbis ezért biztosan ne. :) Ha találkozol velük, nehogy szólj nekik a dologról, ne hozd őket zavarba! Nyilván úgy gondolták, ahogy te: nem lehet belátni a teraszukra, ezért nyugodtan flangálhatnak ott. Csak éppenséggel nem tudtak a fürdőablakotokról. Megesik.

Felejtsd el a dolgot (már ha tudod) és ennyi.

2012. jún. 19. 16:06
 16/29 A kérdező kommentje:
Menj már ezzel a voyorista b@romsággal! :D
2012. jún. 19. 16:07
 17/29 anonim válasza:
100%
Akkora pancser vagy. Ez undorító. Az ő udvaruk, azt csinálnak amit akarnak, te meg ne élvezkedj azon,hogy ők élvezkednek. Szakadj le róluk, és süllyedj el szégyenedben,hogy ilyet csinálsz.
2012. jún. 19. 16:08
 18/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy azt csinálnak ott, amit akarnak!! Engem nem zavar, h ott szeretkeznek, félreértettél. Az más tészta, h nekem nem kéne látnom őket.
2012. jún. 19. 16:11
 19/29 anonim ***** válasza:
"mert tulajdonképpen én lesem meg őket"
2012. jún. 19. 16:13
 20/29 anonim válasza:
100%
De ne kukkold már őket.Ez olyan gáz még így is,hogy olvasom....
2012. jún. 19. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!