Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy részeg...

Mit lehet tenni egy részeg emberrel, aki fenyegetőzik? Ti mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Szóval egy kávézóban dolgozom... néha ide is betévednek érdekes alakok. Ma bejött egy ember, aki olyan heti rendszerességgel szokott betérni. Olyan 40.50 körüli lehet, kicsit barnás bőrrel, szóval szerintem félig cigány is. Legtöbbször józan, 2-3 sört iszik meg, de nagyon nem szimpatikus az ember. Egyrészt van egy elég rossz érzésem vele kapcsolatban, pedig nem ítélkezem ismeretlenül. Nem csak a bunkó modora (adj egy kávét... ezt a sört kérem. nem, nem azt, hanem azt...), hanem folyton hülyeségeket kérdez, mintha csak beszéltetni akarna, egyx órán belül ötször megkérdi, mennyi az idő, megkérdezi, h van-e menetrendem, vagy újságom, megkérdezi, h takarítok-e (amikor LÁTJA, h épp takarítok), elkérte az ollót, h levágja a müzlis-zacskója tetejét és a levágott részt is visszaadta, amikor a fiúk meghívtak egy italra és gyümölcslevet ittam, akkor elkezdte nekem lökni, h miért nem valami drágábbat kértem, blablabla, merthogy ellenségem-e a pénz... szóval nagyon nagyon fárasztó és nagyon nagyon alpári a stílusa. Szóval ma bejött délelőtt, kért egy kávét (adjál kávét), aztán elment. Most visszajött este a meccsre. Két percig bámulta a söröshűtőt, közben furcsán mozgott as feje, szóval levettem, h valószínűleg már nem józan. Aztán kért egy kávét (adjál kávét). Én meg merészeltem kérdezni, h milyet, presszó/hosszú/latte/cappuccino..., erre ő: adjál kávét! Nem kérdeztem többször, nyúltam a kávéadagoló után, mire ő elkezdett kötözködni: de előtte még mosd el azt. Mondom neki, h az mindig el van mosva. Mire megint: akkor is mosd el! Mondom magamban, basszus ez mit parancsolgat nekem?! Úgyhogy szép udvariasan mondtam neki újra, h elmostam az előző alkalommal, szóval teljesen tiszta. Mire ő felemelte a hangját, hogy őt nem érdekli és mossam el, különben beveri vele a fejemet. Egy pillanatra leblokkoltam, aztán úgy döntöttem, nem szólok vissza, gyorsan megcsináltam és kész. Két érzés kerített hatalmába, de nagyon. Az egyik a düh: a legszívesebben helyretettem volna, vagy behúztam volna neki egyet, a másik a félelem: hogy egy 172 centis, 52 kilós vékony lány vagyok, akit - lássuk be - nem nehéz elintéznie egy ilyen debella embernek. Másik, hogy egyedül voltam az egész helyiségben, egyedül szoktam dolgozni és akkor épp nem volt vendég. Szóval duplán féltem. Ráadásul még mindig motyogott valamit, káromkodott egy sort, szóval nem voltam épp nyugodt. Szerencsére után jöttek elég sokan, meg azóta ő is elment, remélem, nem jön már vissza. Szóval a kérdésem: mit tettetek volna a helyemben? És egyáltalán hogyan lehet az ilyen helyzeteket kezelni? Mit tegyek, ha legközelebb is jön? Mert eddig még nem volt ilyen esetem és most eléggé beparáztam...

2012. jún. 18. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom csaj vagy, ismerkedik jó munkásember módjára.

Nyugi az ilyenek buták mint a tök.

Szerintem húzd az agyát amíg el nem veszti, és rád nem mozdul, akkor pedig dobasd ki, és többet be se fogják engedni.

2012. jún. 18. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nyugodtan kifakahatsz te is olyan jó olaszos hangos stílusba, hogy ne ordibáljon velem nem vagyok éna felesége, ha az lennék tökönrúgnám, hogy ki se találna a wécére!

A többi ha meghallja hangosan felröhög, és már meg is van szégyenitve, többet a környékre se megy.

2012. jún. 18. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Aki ilyen helyen dolgozik, annak meg kell tanulnia kezelni a hasonló alakokat, különben bedilizik. Nem mindenki alkalmas rá.
2012. jún. 18. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Több brazil szappanoperát kéne nézned :D
2012. jún. 18. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez nagyon vicces, de teljesen egyedül voltam e helyiségben és igenis kinéztem volna belőle, h nekemjön, ha esetleg visszaszólok. Már nem olyan vicces a helyzet.
2012. jún. 18. 22:55
 6/8 Hailey13 ***** válasza:

megoldódott?:) most láttam a kérdést, szerintem én azt mondtam volna hogy húzzon a halál f.szára vagy hívom a rendőrséget. egyébként meg gondolom volt ott valami eszköz amivel védekezhetnél, nem?

persze, mint tudjuk, az ilyenek csapatban visszajöhetnek..

2012. júl. 6. 13:28
 7/8 anonim válasza:

Ha csak a szája jár, akkor megmondom neki hogy még egy olyan és mehet a p*csába, nem szolgálom ki többet.

Ha viszont egy ujjal is hozzámér bárki, akkor kettétöröm a hátán a kisszéket, legvégső esetben pedig beledöfök valamit... ha él, akkor addig szurkálom amíg nem tud felkelni, vagy pedig nem él többé

Nagyjából ez a védekezési módszer a legalkalmasabb Magyarországon

2017. ápr. 25. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
És szerintem 70%-ban ilyen vacak proletárokkal van tele Magyarország, mint ez a toprongy.
2018. márc. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!