Mit lehet tenni egy részeg emberrel, aki fenyegetőzik? Ti mit tettetek volna a helyemben?
Gondolom csaj vagy, ismerkedik jó munkásember módjára.
Nyugi az ilyenek buták mint a tök.
Szerintem húzd az agyát amíg el nem veszti, és rád nem mozdul, akkor pedig dobasd ki, és többet be se fogják engedni.
Amúgy meg nyugodtan kifakahatsz te is olyan jó olaszos hangos stílusba, hogy ne ordibáljon velem nem vagyok éna felesége, ha az lennék tökönrúgnám, hogy ki se találna a wécére!
A többi ha meghallja hangosan felröhög, és már meg is van szégyenitve, többet a környékre se megy.
megoldódott?:) most láttam a kérdést, szerintem én azt mondtam volna hogy húzzon a halál f.szára vagy hívom a rendőrséget. egyébként meg gondolom volt ott valami eszköz amivel védekezhetnél, nem?
persze, mint tudjuk, az ilyenek csapatban visszajöhetnek..
Ha csak a szája jár, akkor megmondom neki hogy még egy olyan és mehet a p*csába, nem szolgálom ki többet.
Ha viszont egy ujjal is hozzámér bárki, akkor kettétöröm a hátán a kisszéket, legvégső esetben pedig beledöfök valamit... ha él, akkor addig szurkálom amíg nem tud felkelni, vagy pedig nem él többé
Nagyjából ez a védekezési módszer a legalkalmasabb Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!