Érezted már azt, hogy valaki jobb nálad?
Üdv. Bárhol, bármit végignézek, magamon vagy akár az ismerőseimen is, csak azt látom, hogy én nem vagyok olyan f*sza, mint a legtöbb fiatal, és ezért 'olyan' emberek is keresnek fel, akik hasonlóan olyanok, mint én... valaki tapasztalta ezt magán?!... köszi a válaszokat!
pedig nem tartom magam butának, sőt értelmes
24 éves lány vagyok. és mégsem érzem magam
olyan 'klassznak'..
"Érezted már azt, hogy valaki jobb nálad?"
Erről szól az életem :/
24/F
számtalanszor...
alapból én mindig másnak éreztem magam, nem szeretek bulizni sem... aztán most főleg hogy elkezdődött a nyár mindenki bulizik, én pedig totál defektesnek érzem magam attól hogy ez engem egyáltalán nem érdekel...
21/L
Én is érzem ezt rendszeresen, hogy valaki jobb nálam. Főleg amikor a tükörbe nézek irigykedem xD
Mit szórakoztok lányok?
Miben lennétek rosszak csak mert mások vagytok?
Mi hiányzik az életetekből?
Szerintem nincs egy egyetemes mérce, hogy ki fasza, vagy ki nem. Az, hogy nem olyan vagy mint a legtöbb ember, az más dolog, de nem feltétlen jelenti azt, hogy jobb vagy vagy rosszabb. Az írásodból nem jön le egyértelműen, hogy mire célzol. Konkrétan, ez baj, hogy olyanok keresnek fel, mint te, vagy ennek most örülsz? Ha örülsz, akkor gondolom nincs probléma, ha nem, akkor meg nyugi, én pl. látszólag (inkább elsőre) olyan vagyok mint minden más srác, de nem olyanokkal barátkozom aki ilyenek ténylegesen mint amilyennek én tűnök.
Szóval ha csak nem találtál valami mérőeszközt amivel megméred ki klassz és ki nem, addig ne becsüld le magad szerintem. :)
köszönööm a válaszokat! :)
igazatok van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!