Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen Pesterzsébet lakossága...

Milyen Pesterzsébet lakossága és melyik utca számít jobb környéknek?

Figyelt kérdés

Talán odaköltözünk. Tudom, hogy a lakótelepen és környékén sok a cigány, lepukkant a hely, de a kertvárosi része, konkrétan a Nagysándor utca, Lázár utca, Nagykőrösi út és a Vasút sor négyszöge élhető vidék? Voltunk ott és sok szép új építésű házat láttunk, de ez sem biztos információ...

Köszönöm!

(Olvastam már hasonló kérdést, de utcákra lebontva érdekelne.)

2012. máj. 22. 11:00
 1/2 hollófernyiges ***** válasza:
Nekem a Nagysándor József meg a Mártírok útja kereszteződése mellett van az albérletem már pár éve és soha nem volt atrocitásom, meg nem is láttam ilyesmit (bár pár hónapja a szemben levő kisboltba állítólag bement két drogos és ki kellett hívni a rendőröket hogy kirakják őket). Összességében ha negatívumot kéne mondjak, az az hogy a Nagysándor József utca időnként forgalmasabb a kelleténél.
2012. máj. 22. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Legjobb hely :) Semmi gond, semmi rossz történés.
2012. jún. 21. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!