Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyivel jobb a 4. emeleten...

Mennyivel jobb a 4. emeleten lakni (4-emeletes tömbház), mint lejjebb? szomszédok, zajok szempontjából érdekelne, mennyivel csendesebb? mert ugye nem járkálnak a fejed fölött

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Az az egy h nem járkálnak a fejed felett(sokszor az is elég)

de a 4 emeletesben általában nincsen lift,ergo mindig mindent cipelni kell,ami mondjuk egy 200 kilós akváriumnál vagy elég kellemetlen.

A külső zaj szerintem kicsit jobb mintha a fsz-en laknál,de ugyanúgy feljön minden.

2012. jún. 8. 16:00
 2/9 rajcziz ***** válasza:
A lépcsőházból hallasz mindent, szerintem az, hogy járkálnak feletted nem olyan zavaró. Viszont ha a legfelső emeleten laksz, készülj fel rá, hogy nyáron szaunázni fogsz.
2012. jún. 8. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:
földszinten lakok, és nagyon elegem van mindenki zajából (utcacaj, garázsajtó csapkodás, lépcsőházajtó csapkodás, dübörögve futnak-mennek le a lépcsőn, járkálás felülről, széknyikorgatás, mindenféle hangoskodás)
2012. jún. 8. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
A legfelső emeleten rohadt meleg van nyáron.Klíma nélkül nem lehet kibírni.
2012. jún. 8. 16:34
 5/9 A kérdező kommentje:
de a nyugalom érdekében inkább megéri - gondolom - a több lépcsőzés, és egy klíma beszerzése
2012. jún. 8. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztonságosabb, 4 emeletes házban általában nincs lift, így nem a 4.-re törnek be, mert nem akarnak cipekedni. Azért is biztonságosabb, mert nem áztat el a fölötted lakó. (Elvileg beázhatsz, de nem tudom, ez mennyire gyakori, nálunk még sosem fordult elő.) Csendesebb, mint alant, mert ha te guggolásokat csinálsz, az alattad lakónál döng a plafon, de fölötted senki sem ugrál.
2012. jún. 8. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:
ez a lényeg, hogy nem ugrálnak a fejemen
2012. jún. 8. 17:04
 8/9 anonim válasza:
100%

Abszolút egyetértek, én is csak zárószintre költöznék (most keresek lakást, és zárószintit), valahogy akárhol laktam, állandóan rohangászás volt a fejem felett, vagy esetleg éjfélkor bútortologatás stb. :)

Inkább cipekednék, és inkább áldoznék klímára. Nagyon sok évig laktam tizediken - a mai napig visszasírom. Az utcazaj és a por sem jött úgy fel. Aztán most elsőn lakom. Alattam fúrás-faragás a garázsban, vagy a garázs előtt éjfélkor társadalmi élet élése. Felettem bulizó nyanya, mellettem dübörgő gyerekek, a födémek csodásan vezetik a testhangot.

Én is csak legfelülre költöznék.

2012. jún. 10. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Mennyire hallatszik fel a 4.-re az alattad lakó zaja: zene vagy wc-lehúzás?
2012. jún. 21. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!