Mennyivel jobb a 4. emeleten lakni (4-emeletes tömbház), mint lejjebb? szomszédok, zajok szempontjából érdekelne, mennyivel csendesebb? mert ugye nem járkálnak a fejed fölött
Az az egy h nem járkálnak a fejed felett(sokszor az is elég)
de a 4 emeletesben általában nincsen lift,ergo mindig mindent cipelni kell,ami mondjuk egy 200 kilós akváriumnál vagy elég kellemetlen.
A külső zaj szerintem kicsit jobb mintha a fsz-en laknál,de ugyanúgy feljön minden.
Abszolút egyetértek, én is csak zárószintre költöznék (most keresek lakást, és zárószintit), valahogy akárhol laktam, állandóan rohangászás volt a fejem felett, vagy esetleg éjfélkor bútortologatás stb. :)
Inkább cipekednék, és inkább áldoznék klímára. Nagyon sok évig laktam tizediken - a mai napig visszasírom. Az utcazaj és a por sem jött úgy fel. Aztán most elsőn lakom. Alattam fúrás-faragás a garázsban, vagy a garázs előtt éjfélkor társadalmi élet élése. Felettem bulizó nyanya, mellettem dübörgő gyerekek, a födémek csodásan vezetik a testhangot.
Én is csak legfelülre költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!