Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szülők nagyon kiakadnak, ha...

A szülők nagyon kiakadnak, ha füvezésen kapják a gyereket?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szülője válogatja.
2012. jún. 18. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

Fűn nem akadnék ki, amíg csak alkalmi és a saját pénzét költi rá.

Erősebb, függőséget okozó anyagot már tiltanék.

2012. jún. 18. 13:50
 3/13 Antimod ***** válasza:
87%
Én nagyon kiakadnék. Az biztos, hogy erősebb felügyelet alá helyezném, mert ez már az előszoba.
2012. jún. 18. 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy egy idő után a füvezésből nem csak füvezés lesz egy idő után..
2012. jún. 18. 13:51
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
ha normális a szülő ,akkor igen.
2012. jún. 18. 14:09
 6/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

Ezek szerint mégis rászoktál. Vagy ezt is próbálod "ésszel" csinálni? Gratulálok.

Amúgy a szülők nem csak kiakadnak, óriásit csalódnak is a gyerekben, és talán önmagukban. Hogy vajon hol ronthatták el... Kíméld meg anyukádat ettől a sokktól, légy szíves.

2012. jún. 18. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Némelyik igen. A sok tudatlan sajnos nem fogja fel,hogy semmivel sem károsabb,mint az alkohol,ezért nagyon túlmisztifikálják. Jó tekerést!
2012. jún. 18. 14:25
 8/13 anonim válasza:

fűre tá lehet szoknai elég keményen! kényszert vállt ki belőled, tudom. Volt barátom lett így öngyilkos, annyira elhatalmasodott rajta a fű íránti elvonási tünetei

ennek lassan 10 éve.

anyukája azóta is gyakran kap idegösszeomlást

szóval, csak azt akartam ezzel, hogy a legtöbb, normálisabb szülő nem örül ennek.

kipróbálhatod, de ne szokj rá

2012. jún. 18. 14:37
 9/13 Andizsuzsi ***** válasza:

"A sok tudatlan sajnos nem fogja fel,hogy semmivel sem károsabb,mint az alkohol,ezért nagyon túlmisztifikálják"

Én tudatlan szülőként az alkoholon is kiakadtam.

2012. jún. 18. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem akadnék ki ,sokkal inkább nem tetszene ha hagyományos cigire szokna rá ami százszor károsabb és kimutathatóan milliók halnak meg miatta,de az adó miatt jó pénzforrás az állambácsinak.

A kapudrog meg olyan barom elmélet, mint az ,hogy aki megiszik alkalmilag egy két pohár italt az biztos alkoholistaként végzi...Jellem ,hozzáállás kérdése az egész.

2012. jún. 18. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!