A szülők nagyon kiakadnak, ha füvezésen kapják a gyereket?
Fűn nem akadnék ki, amíg csak alkalmi és a saját pénzét költi rá.
Erősebb, függőséget okozó anyagot már tiltanék.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
Ezek szerint mégis rászoktál. Vagy ezt is próbálod "ésszel" csinálni? Gratulálok.
Amúgy a szülők nem csak kiakadnak, óriásit csalódnak is a gyerekben, és talán önmagukban. Hogy vajon hol ronthatták el... Kíméld meg anyukádat ettől a sokktól, légy szíves.
fűre tá lehet szoknai elég keményen! kényszert vállt ki belőled, tudom. Volt barátom lett így öngyilkos, annyira elhatalmasodott rajta a fű íránti elvonási tünetei
ennek lassan 10 éve.
anyukája azóta is gyakran kap idegösszeomlást
szóval, csak azt akartam ezzel, hogy a legtöbb, normálisabb szülő nem örül ennek.
kipróbálhatod, de ne szokj rá
"A sok tudatlan sajnos nem fogja fel,hogy semmivel sem károsabb,mint az alkohol,ezért nagyon túlmisztifikálják"
Én tudatlan szülőként az alkoholon is kiakadtam.
Én nem akadnék ki ,sokkal inkább nem tetszene ha hagyományos cigire szokna rá ami százszor károsabb és kimutathatóan milliók halnak meg miatta,de az adó miatt jó pénzforrás az állambácsinak.
A kapudrog meg olyan barom elmélet, mint az ,hogy aki megiszik alkalmilag egy két pohár italt az biztos alkoholistaként végzi...Jellem ,hozzáállás kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!