Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen "beteg",...

Csak én vagyok ilyen "beteg", vagy vannak rajtam kívül is olyanok, akik ezt nem bírják?

Figyelt kérdés

Jó pár évvel ezelőtt elkezdtem tudatosan figyelni a tv-ben lévő műsorokat. /egy rossz élmény hatására/ Rosszul lettem tőle. Akkor még egyedül éltem a gyerekekkel, így könnyen megtehettem, hogy ne legyen csak dvd és olyan filmek, amiket nézhetőnek és érdekesnek tartok, no meg ami nekik való.

Ez mára megváltozott. A gyerekek megnőttek, úgy igényelték, valamint újra férjhez mentem tehát ismét lett tv. Ennek még csak 3 éve, de már most nagyon besokalltam. Esténként a fiaim a tv előtt, mivel lakásba élünk mi is a férjemmel.

Bárhová kapcsolok halál, gyilkosság, pszichopaták, rettegés. Már nincs olyan használati tárgy, nincs olyan hely amivel, és ahol még nem öltek embert. Tudom, hogy csak film, de engem megvisel. Én nem akarom, hogy az én világom ilyen legyen. Nem akarok ilyen élményeket, és nem akarok ilyen emlékeket sem.

Emlékszem még fiatalabbként tudtam úgy nézni a tv-t ahogy bárki más. Nem volt olyan thriller, se horror, ami nekem gondot okozott volna. Mára viszont minden.

Tényleg ez a normális? Tényleg ez az amit nézni kell? Csak engem zavar ez ennyire?

2012. jún. 17. 22:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Vannak még jó csatornák, pl. a Discovery vagy az Animal planet.

Amúgy tényleg baromira lezüllöt a színvonal a televíziózásban (is).

2012. jún. 18. 21:55
 32/33 anonim ***** válasza:

24-es . Ezt nem olyan nehéz megállapítani csak sok személyes levelet el kell olvasni amit akkor írtak egymásnak vagy valamilyen személyes magán jellegű iratot . De hogy ezt össze lehessen nagyjából vetni több 100 ilyet kell elővásni .

Egyébként a Discovery kezd egyre rosszabb színvonalú adást sugározni és rengeteg reklámot tesznek be van amikor 15 percenként berakják . Körülbelül 8 éve alig volt ott reklám és akkor is csak a többi adásukat népszertűsítették vele .

2012. jún. 18. 23:45
 33/33 anonim ***** válasza:

Nincs baj a színvonalával. A világ érdekes, és ezt jól szemlélteti. Én sem nézek mindent rajta, mert van, ami nem érdekel.

Az a csatorna sara, hogy kevesebb az új produkció, és több a reklám, de a reklámblokk még mindig nem olyan hosszú, mint más csatornákon. Ajánlóval együtt sem.

2012. jún. 19. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!