Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen "beteg",...

Csak én vagyok ilyen "beteg", vagy vannak rajtam kívül is olyanok, akik ezt nem bírják?

Figyelt kérdés

Jó pár évvel ezelőtt elkezdtem tudatosan figyelni a tv-ben lévő műsorokat. /egy rossz élmény hatására/ Rosszul lettem tőle. Akkor még egyedül éltem a gyerekekkel, így könnyen megtehettem, hogy ne legyen csak dvd és olyan filmek, amiket nézhetőnek és érdekesnek tartok, no meg ami nekik való.

Ez mára megváltozott. A gyerekek megnőttek, úgy igényelték, valamint újra férjhez mentem tehát ismét lett tv. Ennek még csak 3 éve, de már most nagyon besokalltam. Esténként a fiaim a tv előtt, mivel lakásba élünk mi is a férjemmel.

Bárhová kapcsolok halál, gyilkosság, pszichopaták, rettegés. Már nincs olyan használati tárgy, nincs olyan hely amivel, és ahol még nem öltek embert. Tudom, hogy csak film, de engem megvisel. Én nem akarom, hogy az én világom ilyen legyen. Nem akarok ilyen élményeket, és nem akarok ilyen emlékeket sem.

Emlékszem még fiatalabbként tudtam úgy nézni a tv-t ahogy bárki más. Nem volt olyan thriller, se horror, ami nekem gondot okozott volna. Mára viszont minden.

Tényleg ez a normális? Tényleg ez az amit nézni kell? Csak engem zavar ez ennyire?

2012. jún. 17. 22:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Én is bármit megnézek,de ha nyugalom kell,akkor bekapcsolom a mesecsatornákat,az nem olyan nyomasztó és ha kell,feldobja a napomat.Bár mostanában sajnos egyre több a bugyuta rajzfilm,amik inkább fölidegesítenek,mint lenyugtatnak,úgyhogy marad a régi kedvencem,a South Park,amit neten nézek.Menj külön szobába addig tévézni,amég ilyeneket néznek,vagy nem tudom.Én ezt teszem,ha valami zavar.
2012. jún. 17. 22:52
 2/33 anonim ***** válasza:
Én megértelek:( És az a baj, hogy már a legtöbb mese is elmebeteg!!
2012. jún. 17. 22:54
 3/33 anonim ***** válasza:
A barátnőm, és a férje is pont ilyenek. Nem is néznek TV-t. Számítógépen néznek DVD-ket.
2012. jún. 17. 22:54
 4/33 anonim ***** válasza:

Nem vagy ezzel egyedül, de az igazság sajnos az, hogy a kínálatnak a kereslet szab határt - tehát ha kutya sem lenne erre kíváncsi, nem adnának ilyen műsorokat.

Én már hetek óta mást sem néztem tv-ben, mint sportot. Most van a foci, és szerencsére tenisztornák is vannak egymás után. Ezen kívül estére kapcsolom csak be elalváshoz, de akkor is sportadóra rakom. Szóval én sem szeretem a tvműsorokat, bár engem nem visel meg, csak szimplán nem köt le.

2012. jún. 17. 22:55
 5/33 anonim ***** válasza:

Vannak olyan csatornák, ahol nem ilyen műsorok vannak, nem tudom neked milyenek vannak.

Sajnos a híradókban is csak ezt lehet hallani. Egyik rádióműsorban hallottam azt, hogy: a jó hír nem hír. Magyarul a negatív dolgokra kíváncsiak az emberek, talán azért, hogy lássák, van náluk rosszabb helyzetben lévő személy is.

Amit tudok tanácsolni az az, hogy vagy DVD-n néz olyan filmet, műsort, ami neked tetszik, vagy olvass könyvet. Illetve, amit írtam az elején is, hogy vannak olyan csatornák, ahol pozitívabb dolgok vannak.

2012. jún. 17. 22:55
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ismeretterjesztő csatornák is.

Ha nálad nincsenek, akkor ott van az m1, m2, talán dunád is van, ezeken elég normális műsorok vannak.

2012. jún. 17. 22:56
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek 90 % -a szívesen néz ilyeneket. Ezért vetítenek ilyent. De azért már nem annyira vészes a helyzet, mert egy családban nem egyetlen TV van, és van legalább 30 csatorna, amiben te is megtalálhatod a neked tetszőt. Például a Piroska és a Farkast. Ahol a farkas megeszi a nagymamát, a Piroskát, a vadászmestert. A végén meg szétvágják egy bicskával a hasát, és a belek közül kimásznak az előbb felsorolt egyének.. Ez jobb?
2012. jún. 17. 22:56
 8/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem kötelező az összes csatornát beprogramozni, pl : retek meg tv2, a két legnagyobb szarszennyre normális embernek nincs igénye. Nálam csak ismeretterjesztő (Discovery-k, National, Spektrum, Viasat Explorer/History), meg sportcsatornák vannak, filmeket gépen nézek, vagy TV-n pendriveról.
2012. jún. 17. 22:57
 9/33 anonim ***** válasza:
A mostani filmek nagyrészt erről szólnak és legtöbbet nagyon eltúloznak . Én körülbelül három éve most már csak ritkán nézek filmeket inkább discoveryt nagy natgeót nézek meg a cool-on a showder klubbot és most hogy újból adják a szuper csapatot . Én mikor kicsi voltam akkor mindig a háborúról szóló filmeket és a dokumentum filmeket néztem mindig . De ez megváltozott bár nem tudom miért . Szerintem neked is az a bajod hogy a mostani filmek nagyon el vannak túlozva . A régi filmek olyan 2006-ig sokkal jobbak voltak szerintem .
2012. jún. 17. 22:59
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Hajítsd ki a TV-t! Vagy kösssétek ki a kábelt. :)

Én szeretem az akció filmeket, de nem nézek híradót. Már jó ideje.

2012. jún. 17. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!