Szerintetek kérhetnék ilyet?
Angliában élek. A munkahelyemen nyáron szoktak ideiglenes dolgozókat felvenni. 2-3 hónapos melókról van szó.
Arra gondoltam,hogy szólok pár barátomnak, rokonnak,hogy ha van kedvük 2-3 hónapra kijönni dolgozni akkor szólok az érdekükbe. Cserébe csak annyit kérek,hogy amikor kijönnek hozzanak nekem pár dolgot (amit ki is fizetnék). Olyanokra gondolok, hogy szalámi,kolbász, túró rudi stb..Főképp élelmiszert..:D
Szerintetek ez gáz lenne,ha ilyesmit kérnék cserébe???
Akkor nyugodtan kérhetem,hogyha lehet hozzanak ezt- azt.
A kánikula nem sokat oszt,mert míg otthon 30 fokok addig itt kint csak 15-18 fokok vannak,szóval nagy kánikula nincsen..:D
De mit gondoltok. Várjam meg,míg rákérdeznek,hogy hozzanak valamit, vagy említsem meg egy beszélgetésnél még az elején?
1.
-Szia, figyelj, a melóhelyemen felvesznek ideiglenes dolgozókat, nem lenne kedved kijönni pár hónapra dolgozni?
-Ó, hogyne lenne!
-Rendben, akkor szólok pár szót az érdekedben.
-Köszi!
2.
-Na megvan a meló, hétfőn indulhatsz. Figyelj, ha már úgyis jössz tudnál hozni nekem egy rúd téliszalámit? Hiányoznak a hazai ízek. Ha kiérsz lerendezzük az anyagiakat.
-Ez csak természetes, köszönöm, a részleteket még megbeszéljük.
(Kb. így képzelek el egy ilyen társalgást két részletben.)
Azért nem tudom megkérni a családomat,mert a postaköltség baromi drága.Így már nem érné meg. Arról nem is beszélve, hogy ha elkallódik a posta akkor akár 2-3 hétbe is beletelik mire megkapnám.Nem hiszem hogy az ételeknek jót tenne ennyi utazás.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!