Hogy telik a szünet? Mikor keltél ma? Mit tervezel mára?
Figyelt kérdés
Azt hiszem én kipihentem az egész évet:D Este 10-kor feküdtem le,és kb. fél 12-kor ébredtem. Most feltudnék robbanni annyira kialudtam magam:DDDDDDDDD Ma úgy tervezem,hogy kifekszek a napra kicsit barnulni:)2012. jún. 17. 12:07
11/14 anonim válasza:
A barátnőmmel motoroztunk.
Már 1 éve vagyunk együtt.
14F
12/14 anonim válasza:
Ezt szeretem a nyárban, nappal alszok, éjjel "élek". :) Számomra lassan lefekvési idő közeleg... :D
16/L
13/14 anonim válasza:
Ma ötkor keltem, és keltettem 6 morcos barátnőmet, és 7 fiú barátomat:) 14 éves lettem hajnali 5:55 -kor, és pont abban a percben akartam megünnepelni a szülinapomat. Már előző este is itt voltak, együtt medencéztünk, táncoltunk, üvegeztünk, beszélgettünk, szalonnát sütöttünk, párna csatáztunk és baromkodtunk. Annyira jó volt :) Most itthon kockulok, de este elmegyek futni a kutyámmal. Hogy lemozogjam ezt a sok zabálást, meg amúgy... kell a mozgás :D
14/14 anonim válasza:
Én már egy hónapja itthon vagyok..:D
Az elején untam, de aztán minden napra kitalálok valamit..:D
How to vidiket szoktam nézegetni , onnan rajzolok.
Aztán majd a nyár végén megmutatom időrendi sorrendbe az összeset egy művész barátnőmnek...:D
Holnap szülinapi buli lesz, szombaton egy bnővel tali. :D
Ja meg az érettségire is készülök..:D
Nyolckor keltem amúgy. És 10kor feküdtem le.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!