Mit tehetnék a dudálgatók ellen?
"1-2 konkrét férfi, ezt nem egészen értem... Most vagy egy embernek akarsz tetszeni (a barátodnak), vagy az összesnek... "
Pl. azoknak, akik nekem teszenek, és akik figyelmét fel szeretnem kelteni, pl. az 9iskolaban vagy munkahelyen, vagy a kulonoran, tehat ott, ahova megyek és talalkozunk. Nyilvan nem tudok atoltozni erkezes utan, nem tudom a hatamon vinni a ruhasszekrenyemet és a sminkasztalomat, és nem tudom elintezni azt sem, hoyg a jelenlevo 38 férfibol 36 ne nézzen meg.
Igenis zavar.
De ez az ára annak, hogy akik nekem tetszenek, ugy lassanak, ahogy elterveztem.
"kellemetlen is tud lenni, sőt én biztos nem csinálnék ilyet, de azonkívül, hogy feladod a nőiességed, és full átlagosan öltözködsz, nem tudsz mit tenni."
Én atlagon alul oltozkodom, es nem ved ellene, az ellen, amirol a holgy a topicot nyitotta, hidd el.
Legyszi, szallj ki a topicbol, mert nem arrol szol, amirol hiszed, hanem a fenyegeto helyzetekrol, fenyegetoen fellepo emberekkel, hogy egy egyedol levo no hogyan védheti meg magat olyankor, amikor ijeszto helyzetbe kerul, de még nem támadnak, de már a normálisbol kirivoan viselkednek, agresszivak, szoval hogy mit lehet tenni.
Nincs baj a szövegezéseddel!
(Csak kérdezem: szoktál magyar nyelvű oldalak kint olvasni - akár hírportált, vagy bármit? Furcsa lehet kint élni. Mármint, nyelvi szempontból.)
Néha rám is rámdudálnak; szerintem hagyd figyelmen kívül. S*ggfejek mindenütt vannak.
Gázsprayt hol lehet beszerezni?
Én imádok kint élni :D Bár elég ritkán olvasok magyar nyelvű oldalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!