Menjek szórakozni vagy ne? Ajjj nagy bajban vagyok.
Figyelt kérdés
Na szóval 15 éves lány vagyok,1 éve vagyok a barátommal együtt és hát 1x voltam eddig még discoba,és most hívtak b.nőim hogy mennyek már el lesz ilyen éjszakai starnd féleség lehet fürdeni táncolni meg ilyesmi,de hát az a gáz hogy úszni meg nemtudok,és anya,is meg a barátom is nagyon féltenek.:( És nem tudom mit tegyek ti mit csináltátok?? elmennétek..? az a baj manapság annyi a baleset.:(
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2012. jún. 15. 12:49
33/39 anonim válasza:
Aki 15 évesen sem helyesen írni, sem úszni nem tud, az elég életképtelen lehet.
Egyébként egy ilyen éjszakai strandos bulin nem úszni szoktak az emberek. Táncolni nem is lehet olyan vízben, ahol nem ér le az ember lába, de még nyakig érőben sem.
2012. jún. 15. 13:06
34/39 anonim válasza:
A nyakig érő vízzel vigyázz!!! Nem vagyok jó úszó, de azért elvagyok a vízben. Beúsztam a bányató közepére, kicsit elfáradtam, mondom leteszem a lábam megijedtem, hogy nem ér le, majdnem ott maradtam. Kievickéltem valahogy a partra és csodálkoztam, hogy ez hogy történhetett, pedig a kacsának csak derékig ért ott. :P
Amúgy meg otthon a kádban is tudod hallgatni a Nosza nosza számot... :P
2012. jún. 15. 13:28
35/39 anonim válasza:
én az én kicsi lánykámnak soha nem engedném meg hogy 14 évesen "barátja" legyen
milyen balesetre gondolsz?
teherbe esés?
2012. jún. 15. 13:31
36/39 anonim válasza:
xD
2012. jún. 15. 13:32
37/39 anonim válasza:
Első körben a helyesírás mélységeibe vesd belemagad, ezt követően mehetsz a medencébe is, ha az írás mellett megtanultál úszni is.
2012. jún. 15. 22:07
38/39 A kérdező kommentje:
Na szóval csak hogy tisztába legyetek..nem mentem el a buliba..szóval van egy kis koppanás egy két emberkének szerintem aki azt hitte hogy elmegyek :D :P...am meg télleg semmi dolgom a ti életetekhez meg az életkörülményetekhez!!!!!! Köszönöm a normális válaszokat! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!