30-on felüliek hova jártok szórakozni, ha jártok?
A 30 felettieket kérdezte, igaz, hogy nem írta, hogy mi legyen 30 :)))
Korban 30 felett, de még 35 alatti (férfi) vagyok és nem igazán járok szórakozni, mert nincs párom, a baráti kör pedig már szétszéledt a szélrózsa minden irányába. Amikor volt kedvesem, akkor sem nagyon, mert zenei téren más volt az ízlésünk, ettől még éppen vele mehettem volna, de inkább diszkózni (ami már 20 évesen sem volt az én világom) szeretett a barátnőivel. De egy megfelelő nővel koncertekre, vagy egyéb rendezvényekre szívesen elmennék. Ha a kedves kérdező ötleteket vár, én figyelném, hogy mikor milyen koncertek, vagy rendezvények lesznek és ha találnék megfelelőt, akkor elmennék.
Köszönöm a nem 30 felettieknek is a válaszokat:)
Azért tettem fel a kérdést, mert tegnap elmentem a barátnőimmel bulizni és kíváncsi voltam, hogy vajon 30-asok is járnak e. Évek óta nem voltam buliban, csak házibuliban max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!