Valakit zavar még ez rajtam kívül? (hosszú a magyarázat, igen)
Figyelt kérdés
Kicsit komplikált a kérdés. Kedves, nyitott személyiség vagyok, a buli hangja, sokat barátkozom. Kívülről természetesen nem látszik, (nem is ezzel lenne a gond, addig jó, amíg így van) de nagyon nem találom a helyem, egyszerűen más fajta vagyok, mint a barátaim, ismerőseim (nem jó értelemben, szerintem túl nyomi vagyok ahhoz, hogy normális legyek :D) az ilyen naaagy, elvont egyéniségektől pedig teljesen távol állok. Szóval se hétköznapi (A szó legjobb értelmében: aki nem bántóan hétköznapi, mindössze csak, szóval na, illik a többiek közé, nem 'fura' vagy valami ilyesmi, de nem is birka. Remélem értitek.) se ilyen nagy egyéniség nem vagyok, aki élvezi is, hogy más, mint a többiek. Valahogyan a két kategória közé szorultam és engem ez szörnyen idegesít. Van más még így ezzel?2012. jún. 14. 17:52
1/1 anonim válasza:
Hogy mi van? Nem vagy se nagy arc, se az osztály kiközösítettje? Hűha, mekkora egyéniség vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!