Ti szoktatok adni pénzt a koldusoknak?
Hozzám még nem nagyon jött oda koldus, igaz ahova járok tanulni nem nagy város, csupán 30 ezres és nincsenek dögivel.
2x a Penny parkolóban jött oda egy bottal bicegő sánta cigány ember, azt kérte hadd tolja vissza a kocsit a 100asért ami benne van. Jólvan, vigye :-) Még, ha nem is kajára költi. Bár lehet arra mert máskor láttam, hogy adnak neki kiflit és szó nélkül elfogadta.
Szoktam. De megnézem kinek. Van akin látni, hogy csak elissza, elszívja, stb. Ilyeneknek nem.
Általában érzésre adok. Ezt úgy kell elképzelni, hogy elmegyek x kéregető ember mellett de valamiért az x + 1-nál belém hasít, hogy neki adni akarok. És akkor neki adok.
Múltkor egy srác szólított le, hogy zsemlére kellene neki pénz, és tényleg arra kellett, mert én is a közértbe mentem épp és ő is jött utána mögöttem és láttam, hogy tényleg zsemlét vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!