Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Postán miért nem váltanak fel...

Postán miért nem váltanak fel pénzt?

Figyelt kérdés
Ma voltam postán, egy ötezrest szerettem volna ezresekre felváltani, de közölte velem a hölgy, hogy nem váltja fel.

2012. máj. 11. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
nálunk felváltják, szerintem kifogtál egy hp-t aki nem csinálja meg, egyénfüggő
2012. máj. 11. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is felváltják :D
2012. máj. 11. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérhettél volna egy 2 Ft-os bélyeget, akkor köteles lett volna váltani. :-))))))
2012. máj. 11. 16:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Na szuper, amúgy úgy volt, mondtam, hogy kérek egy borítékot, és erre hangosan elkezdett puffogni!

De pont nem volt, ezért elindult hátra, én meg mondtam neki, hogy akkor hagyja, és eljöttem...

Idióta tehén :D Sose legyen nagyobb öröme!

2012. máj. 11. 16:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a válaszokat!
2012. máj. 11. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a baj ,hogy munkanélküliség van és ilyeneknek van állásuk..
2012. máj. 11. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Váltanak, csak szart fogtál ki, és nem voltál elég határozott.
2012. máj. 12. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Váltaniuk kell. De néhány begyöpösödött nem akar. Nézz be az ablakon, mi van a keze ügyében olcsó dolog, kérj egyet szenvtelenül, esetleg kérd a főnökét (egészen csendesen). Az utóbbinak igen kevesen bírnak ellenállni.
2012. máj. 12. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Én felváltottam volna neked!Egyébként minden postán váltanak pénzt (az más kérdés hogy egyesek baromira útálják) egy úgynevezett pénzváltási jegyzéket kötelező hozzá kitölteni!Na,kapok a jegyzékért hideget-meleget a nyugdíjasoktól!De muszáj mert a felettesek figyelnek...

Ha papír nélkül váltok kapok érte én .Persze ha veszel valamit természetesen jegyzék nélkül visszakapsz belőle.

Pl:pénteken egy bácsi egy 20000-est hozott hogy váltsam fel,a jegyzéket nem akarta inkább kért egy 200 Ft-os sorsjegyet amivel 300 Ft-ot nyert!Mondta hogy máskor is ide jön váltatni... :)

Egyébként a váltás ingyenes 50db/címletig.

2 Ft-os bélyeget meg hiába kérsz,a legkisebb adható címlet az 5 Ft-os.

Üdv:egy postás csajszi.

2012. máj. 13. 10:29
 10/10 anonim válasza:
Elmondom hogy a bankban sem valtanak.En mar tobbszor is probaltam.Erste bankos csaj elkuldott hogy mi nem penzvaltok vagyunk.Csak az a vicces hogy a penzvalto meg csak valutat valt.....errol ennyit.akkor hol lehet valtatni?
2015. nov. 9. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!