Postán miért nem váltanak fel pénzt?
Na szuper, amúgy úgy volt, mondtam, hogy kérek egy borítékot, és erre hangosan elkezdett puffogni!
De pont nem volt, ezért elindult hátra, én meg mondtam neki, hogy akkor hagyja, és eljöttem...
Idióta tehén :D Sose legyen nagyobb öröme!
Én felváltottam volna neked!Egyébként minden postán váltanak pénzt (az más kérdés hogy egyesek baromira útálják) egy úgynevezett pénzváltási jegyzéket kötelező hozzá kitölteni!Na,kapok a jegyzékért hideget-meleget a nyugdíjasoktól!De muszáj mert a felettesek figyelnek...
Ha papír nélkül váltok kapok érte én .Persze ha veszel valamit természetesen jegyzék nélkül visszakapsz belőle.
Pl:pénteken egy bácsi egy 20000-est hozott hogy váltsam fel,a jegyzéket nem akarta inkább kért egy 200 Ft-os sorsjegyet amivel 300 Ft-ot nyert!Mondta hogy máskor is ide jön váltatni... :)
Egyébként a váltás ingyenes 50db/címletig.
2 Ft-os bélyeget meg hiába kérsz,a legkisebb adható címlet az 5 Ft-os.
Üdv:egy postás csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!