Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Metált és rockot is hallgatok....

Metált és rockot is hallgatok. Milyen stílusnak nevezik ezt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 19:45
 1/7 Tom Benko ***** válasza:
Rocker.
2012. jún. 13. 19:49
 2/7 anonim válasza:
44%
Hát akkor valószínűleg rocker ,de attól még hogy szereted és szeretsz más zenéket is és nem öltözöl ugy mint a rockerek akkor nem vagy az csak kedveled ezt a műfajt.:)
2012. jún. 13. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Metál és rock stílusnak.

Én is metalt hallgatok, de még nem jutott eszembe, hogy valamilyen stílusba belemásszak. Miért fontos ez?

2012. jún. 13. 20:23
 4/7 rajcziz ***** válasza:
Először is: metAlt hallgatsz. A stílus pedig tök mindegy. Mivel a metal is a rockból alakult ki részben, ezért én is azt mondanám, hogy rocker vagy, de fölöslegesnek tartom az ilyen besorolást.
2012. jún. 13. 21:27
 5/7 Tom Benko ***** válasza:
@2: Muszáj úgy is öltöznöm? Csak simán ha kedvelem a rockzenét, már nem lehetek rocker?
2012. jún. 13. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Húha. Akkor én miféle lehetek? Amiket hallgatok: rock, pop, disco, rap, komoly zene, goa, trance, és ki tudja mit hagytam még ki. :)

Költői kérdés, nem akarok beskatulyázódni! :)

2012. jún. 14. 14:53
 7/7 Evilkiller válasza:

Már nem azért, de rocker attól lesz valaki, hogy ő annak érzi magát! Nem kell feltétlenül úgy is öltöznie hozzá!

Egyébként a rock egy gyűjtőfogalom, és a metál a rock egyik alfaja!

Ja, és én rocker vagyok, számottevően rockot hallgatok, és úgy is öltözöm, ennek ellenére szeretek több rap, dance, és techno számot is! Szóval az nem befolyásol!

Ahogy érzed!

2012. júl. 1. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!