Miért gáz az, hogy lány létemre csak rappet hallgatok? .
Figyelt kérdés
Annyira furán néznek mikor ülök a vonaton üvölt a fülembe busta a real trill music és a többi isteni rap. Úgy néznek rám mint aki hülye. De nem is az,hogy érdekel,mert imádom csak nem értem.2012. márc. 29. 23:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem hangos a zene:)
Küldj már párat nekem légyszí...Kiváncsi vagyok rá...
2/9 A kérdező kommentje:
Holnap ha hazaértem egyből küldök de màr telorol nyomom:)
2012. márc. 29. 23:23
3/9 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy rappet hallgatsz, hanem, hogy fülhallgatón keresztül hallja mindenki a közeledben. Nem gondoltál rá, hogy esetleg túl hangos?
4/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy mindenki a fülhallgatód ciripelését hallgatja, senkit se érdekel, milyen zenét szeretsz.
5/9 anonim válasza:
Miért, gáz?
Nemgáz.
(amúgy senkit nem érdekel, ki mit hallgat)
A hangerő, na, AZ a gáz.
Halkíts.
6/9 anonim válasza:
Azért, mert nem kellene a lányoknak szutykos szájú mocsadéknak lenni... Figyelsz te a szövegre, vagy hallgatod, mert az szveg meg páwa zene?
7/9 anonim válasza:
Mr.busta?:"D páwaa zene:s nem baj h rappet hallgatsz de.. akkor már normálisat.
8/9 anonim válasza:
nem az a gaz h rapet halgatsz hanem hogy buktat! es ezt halhak raadasul a korulotted levok is...
9/9 anonim válasza:
Ha rappet akarsz:Cypress hill,Ice cube,snoop,house of pain,eminem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!