Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy baj az ha metált hallgato...

Nagy baj az ha metált hallgatok és közbe normálisan/csajosan öltözködök?

Figyelt kérdés

Nembiztos hogy jó kategória...

Kezdem azt érezni hogy a kettő nem fér össze...imádom a rózsaszínt,a magassarkúkat,igazgatni a hajam és rikitó neonszínre kifesteni a körmöm és nagyon szeretek ruhát vásárolni is:DEgyszóval igazi csajos csaj vagyok. Viszont imádom a metált kedvencem a death,folk és a black .Ismerkedésileg is nehéz mert a rocker/metálos pasik érdekelnek, de azok vagy észre se vesznek vagy szimplán annyit mondanak hogy ri.banc anélkül hogy belülről is megismernének.

Jobb lenne ha bakancsban meg fekete ruhában járkálnék?Vagy ennyire nem tudom a külsőmet a belsőmmel összehangolni?

16/L

2010. aug. 23. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Már mér lenne baj? ha mindenki így tenné szebben mutatna a társadalom.
2010. aug. 23. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:
és mellesleg nem Adél vagy? XD
2010. aug. 23. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem is tudom...

A metal arról is szól, hogy szembemenni a divattal, a mainstream-el, és ebbe beletartozik az öltözködés is. Persze nem azt mondom, hogy kizárólag fekete bőrkabát és bakancs lehet csak a ruhatáradban, de próbálj meg a divattól eltávolodni egy kicsit a szolídabb öltözködés felé. A black metal pedig egy még zárkózottabb része a metal ágának, ott mondanak legjobban nemet a popkultúrának.

2010. aug. 23. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Emellett a zenei irányzat mellett nem bírnám ki a fekete cuccaim nélkül, de ha neked ez összefér és jól érzed magad áldásom rá :D. Gondold át jó e ez így, ha nem hát próbálj valamelyiken változtatni külső/belső. Aki meg olyan tapló, hogy ránézésre ítél meg egy embert csak sajnálni tudom :).
2010. aug. 23. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hm.Én is ilyen vagyok. Igaz én nem hordok rózsaszínt,vagy legalábbis nem a kedvenc színem:D(de nem ítélem el:D),általában csinosan szolidan öltözködök. A magassarkút sem vetem meg. Szóval én is nagyon szeretek öltözködni,vásárolni:)

De ha valaki tudná miket szoktam hallgatni...:DD Szerintem nem gondolnák ,hogy én ilyeneket hallgatok.(én is nagyon szeretem a metált,a rockot mindent ami zúzosabb,amibe üvöltöznek:P).Ha neked így jó akkor ne változz semmit.

Max egy kicsit szolidabban öltözködsz.;)

2010. aug. 23. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem mondom, hogy bakancs + fekete, de a metál valahogy nem fér össze a rózsaszínnel. Nagyon nem.

Nem mondom, hogy acélbetétes télen nyáron + fekete bőrkabát, mert az meg a másik véglet, egy középutat kellene találnod a kettő között.

Egy csaj igenis legyen csajos, de a metál stílushoz is fel kell nőni, nem csak neonszínű köröm, meg rózsaszín koktélruci lehet csajos, de a stílus mefg nem fekete ruhákról, hajról és körmökről szól. Az acélbetétes meg koncertekre jó öncédelmi célból :D

Na most, én alapból szeretem a feketét, általában sötétebb ruhákat hordok, de ez itt ki is merül. A körömre természetes hatású lakkokat kenek - vagy sima francia, vagy kicsit ezüstel, bordóval mintázva felturbózom. Magas sarkú is jöhet, csak épp nem a 15 centis tűsarok, ami tényleg ribancos, hanem mondjuk 10 cm normálisabban kinéző. De ránézésre rólam se mondaná meg senki, hogy prog metált hallgatok.

2010. aug. 23. 12:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.Tényleg nekem egy arany középút kellene:D Kisseb koromban,olyan 13 lehettem,akkor jött ez a rock korszakom.Még mindig megvannak a szegecses karkötők meg a halálfejes,keresztes nyakláncaim.Persze akkor egy kis pózer kislány voltam,mindenféle műrockot halgattam és ahhoz éreztem túl erőltetettnek a sok fekete ruhát meg a vad kiegészítőket.Mostmeg pont fordítva van...
2010. aug. 23. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor változtass az öltözködéseden, ha úgy érzed, hogy úgy jobban kifejezi az egyéniségedet, ne azért, hogy pasit fogj, különben erőltetett lesz.

Viszont annak a válaszolónak van igaza, aki azt írta, hogy a rock és metál lényege a mainstreammel való szembenállás, aminek legfeltűnőbb eleme manapság a divat ellenzése. Valószínűleg ezért nem néz meg egy metálos srác sem. Viszont ha koncertekre jársz néha (és oda gondolom nem rózsaszínben) ott jó eséllyel tudsz ismerkedni, és csak később kell elmondanod, hogy amúgy szeretsz "csajosan" öltözni, és ha már ismernek, valószínűleg átsiklanak ezen a dolgon.

2010. aug. 23. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Nos, nem aatól lesz rocker valaki, hogy annak néz ki. Persze azzal nincs baj, ha kifejezi a zene szeretét a stílusjegyekkel.

De amit leírtál. Hát a metál meg a rózsaszín és a divat... Elég furcsa párosítás. Hiszen aki metált hallgat, az szembe megy a divattal, nem érdekli, hogy ez a trendi vagy az.

De az sem megoldás, ha olyanban vagy, amiben nem érzed jól magad(pl: bakancs, bőrkabát). Mondjuk bakancs nem árt, ha koncerte mész :D

Az, hogy ribinek néznek, azt köszönd szépen a kortársaidnak, mert a többség sajnos könnyűvérű, flegmaaahhhh pichaaaahhhh.

Szóval vedd,a mit akarsz és érezd jól magat.

Milyen együtteseket hallgatsz ?

2010. aug. 23. 13:35
 10/14 A kérdező kommentje:

13.35

Slipknot,Korpiklaani,Devil in the kitchen,Alestorm,Hamerfall,Axenstar,Mayhem,Behemoth,Lamb of god,Groza,Rotting Christ,Dragonlord,Kalmah,Rammstein,The berzeker,Children of bodom,Cannibal corpse,Devildriver,Immortal.

Hirtelen ennyi. Magyarok közül csak Road meg Rómeó vérzik,de ez nem metál:)

2010. aug. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!