Nagy baj az ha metált hallgatok és közbe normálisan/csajosan öltözködök?
Nembiztos hogy jó kategória...
Kezdem azt érezni hogy a kettő nem fér össze...imádom a rózsaszínt,a magassarkúkat,igazgatni a hajam és rikitó neonszínre kifesteni a körmöm és nagyon szeretek ruhát vásárolni is:DEgyszóval igazi csajos csaj vagyok. Viszont imádom a metált kedvencem a death,folk és a black .Ismerkedésileg is nehéz mert a rocker/metálos pasik érdekelnek, de azok vagy észre se vesznek vagy szimplán annyit mondanak hogy ri.banc anélkül hogy belülről is megismernének.
Jobb lenne ha bakancsban meg fekete ruhában járkálnék?Vagy ennyire nem tudom a külsőmet a belsőmmel összehangolni?
16/L
Az igen, tényleg a "kemény zenéket szereted :D
Elhiszem, hogy senki nem nézi ki belőled, de hajrá, lepj meg mindenkit. (bár én szeretem kifejzni, hogy melyik stílusba is tartozom, de ez egyéni dolog).
Amúgy, ha odamész egy rocker sráchoz, megkérdezed, hogy milyen együtteseket szeret. Aztán te is elmondod, ő pedig egyből nem fog úgy tekinteni rád, mint egy tipikus, mai, divatoló tinire.
Én is ilyesmi vagyok... :) Sokszor látom (tömegközlekedem vagy sétálok), hogy odajönne egy fiú szívesen, de amikor meghallja, hogy épp pl. Rammstein-t hallgatok (fülhallgatóval, persze elég hangosan), akkor nem jön oda. Először nem esett jól, most pedig már csak nevetek. :D
Ha így érzed jól Magad, maradj ilyen, Te legalább nem hallgatsz Rihannát divatból... :) Még kiforróban van a teljes egyéniséged, és úgyis találsz valakit, aki így is elfogad, örül, hogy van egy olyan barátnője, aki jó zenét hallgat, de csinos és nőies. :) A legjobb barátnőm is detto ilyen, és van barátja. :)
21/L
Kislány!
Ez nekem nem gond. Ha romantikus vagy, akkor jó lennél nekem. :)
metálos \17/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!