Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szégyen ha egy 21 éves srác...

Szégyen ha egy 21 éves srác BKV busszal jár, pedig van jogosítványa?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 21:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Valahol még megértem a csajt, de kur@ra nincs igaza.

Milyen a buszozás? Olcsó, környezetbarát, (belvárosban) gyors, és nem neked kell fizetni.

Még mindig jobb, mintha egy 30 éves rothadó váltóhibás Suzukival járnál, aminek a keménységed jeléül az oldalán vagy 2db króm szárny, meg egy 1990 forintos Tescos műanyag keréktárcsa.

2012. jún. 12. 21:31
 32/42 anonim ***** válasza:

hülye vagyok már.... enm neked kell fizetni helyett nem neked kell vezetni... :D

Közben nézem a meccset.

2012. jún. 12. 21:32
 33/42 anonim ***** válasza:

jól van drágám, itt tartasz? gondolkodj el rajta, hogy ez szégyen? komolyan ezt gondolod? az szégyen!

jajj ezt mondta egy lány? most bújj a föld alá.... pfffff

2012. jún. 12. 21:33
 34/42 anonim ***** válasza:

23 éves nő vagyok és BKV-val járok. Ennyi :D

És üzenem a csajnak hogy nem vagyok proli!

2012. jún. 12. 21:34
 35/42 anonim ***** válasza:
Az a csaj aki ezért koptatott le az nem normális. Egyáltalán nem szégyen BKV-val járni. Értelmes ember azzal jár Pesten főleg belvárosba. Én magam is azt használok pedig van jogsim SAJÁT autóm dolgozok is érte plusz a benzinre is telik, csak én a külvárosba lakok de folyton a belvárosba járok be és én autóval nem indulok el mert csúcsidőbe amikor mindenki megy dolgozni akkor gyakorlatilag esélytelen ott közlekedni meg normálisan járni, arról nem is beszélve hogy BKV-val busszal vagy metróval negyed annyi idő alatt elérek a célállomásba és nem kell 10 percig szenvednem hogy parkoljak plusz még azt is fizetni. Autót csak akkor használok ha átakarok menni a fél városon hogy haza indulhassak a szülővárosomba. Nekem eddig egy csaj sem mondta azt hogy csak prolik járnak busszal. ez van ezt kell szeretni.
2012. jún. 12. 21:34
 36/42 anonim ***** válasza:
én azt mondtam volna: "szégyen, nem szégyen mivel csak bliccelek ezért izgalmasan telnek az utazásaim"
2012. jún. 12. 21:47
 37/42 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Van buszod?

2012. jún. 12. 23:01
 38/42 Csiß ***** válasza:

"Szégyen ha egy 21 éves srác BKV..."

30 vagyok 12 éve van jogsim és 12 éve BKV busszal járok dolgozni.

2012. jún. 13. 10:33
 39/42 anonim ***** válasza:

"Az a csaj egy örök vesztes."

Miért lenne az? Ha kellően szép és dögös (és a kérdező szerint igen), nyilván megteheti, hogy válogat. Majd beleül a jóba egy gazdag pasas mellett és remek élete lesz.

2012. jún. 13. 12:16
 40/42 anonim ***** válasza:

ma 12:16

A szépséggel csak az a baj, hogy múlandó. Aki a külalakjáért választja, az majd találni fog még jobbat akkor, amikor a csaj már nem annyira dögös.

2012. jún. 13. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!