Szégyen ha egy 21 éves srác BKV busszal jár, pedig van jogosítványa?
Keresgess értelmesebb lányok között :)
Anno hősrandizós időszakomban (netes társkeresés), egyre másra autóval érkeztek a delikvensek. Mivel valamilyen nyilvános helyen találkoztunk, meg szoktam kérdezni, hogy milyen autóval érkeznek, mit figyeljek. Mondtak valami márkát, akkor kérdeztem vissza, hogy oké, de milyen színű? Mert azt még megismerem...
A férjem egy szakadt kisbusszal érkezett. Ott annyi nem tetszett, hogy hót retkes volt a kocsi, mintha krumplit hordtak volna benne. Viszont egyik dolog ami megfogott benne pont az volt, hogy végre valaki nem a pénztárcájával akar elbűvölni. Oké, első randin egy kávét fizessen a férfi, gesztus miatt. Ennyi.
Nézd, ha valaki mondjuk 40 éves és azért buszozik, mert nem jött össze egy kocsiravaló...az kicsit más. Ennyi idősen már mutat valamit az anyagi helyzet - mennyire ambíciózus, mit ért el az életben.
De 21 évesen..vagy vesz valaki egy szakadt verdát, vagy a szülők kocsijával villog. 25 év alatti korosztálynál fel se merül, hogy kocsija legyen. Nekem se volt, mástól miért várjam el?
Nézd, ha olyan lányok kellenek, akik a külsejükkel fognak meg, akkor bezony oda kell tenni lóvét. Valamit valamiért.
Ha nem a klisés cicababa típusú lányok között keresgélsz, akkor nem futsz bele ilyenbe.
Hát, látod, ez van, ha csak a kinézetre mész...
Kifogsz ilyen kis elkényeztetett, nyafka libákat.
Pff... Undorító, hogy milyen lányok vannak!
Dehogy szégyen BKV-val járni. Az a szégyen, ha valaki kis kis beképzelt, buta p*csa, mint az a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!