Szégyen ha egy 21 éves srác BKV busszal jár, pedig van jogosítványa?
De olyan jól nézett ki és szerettél volna vele összejönni..., pont olyan felszínes vagy, mint az a csaj, aki azért nem jár veled, mert Te BKV-val jársz.
Inkább örülj, hogy nem kellettél neki, ne pedig siránkozz.
Hogy válaszoljak is, nem szégyen, az a szégyen, ha valaki ezt cikinek tartja illetve érzi!
"ha valaki mondjuk 40 éves és azért buszozik, mert nem jött össze egy kocsiravaló...az kicsit más."
Érdekes, szerintem egyáltalán nem más. Ha valaki egész életében gyalogol, az sem szégyen. Főleg, ha gyalog is eljutott mindenhová. Kocsival könnyű.
"Egy csaj ezért koptatott le. Azt mondta, hogy prolik járnak BKV-val."
Most még nem látod, de hatalmast nyertél azzal, hogy nem jöttél vele össze! Az lett volna a minimum, hogy elvárta volna, hogy te fizess MINDENT.
A kérdező kommentje:
Egy csaj ezért koptatott le.
Azt mondta, hogy prolik járnak BKV-val.
És a kiscsaj hol mondta ezt neked?? A 7-es buszon esetleg??
Örülj neki, hogy lekoptatott, mert még az idődet is kár lett volna ilyen olcsó lotyóra pazarolni. :)
Nem szégyen, ki engedheti meg magának a kocsit? Meg aztán tudtommal (nem vagyok pesti) sokkal gyorsabb a tömegközlekedés Bp-n, mint a kocsi.
A moziban mellette ültem és ott ismerkedtünk össze.
A film után beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!