Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy beszélgetést...

Hogyan kell egy beszélgetést kialakítani?

Figyelt kérdés

Általában akikkel beszélgetni próbálok, vagyis kb. mindig, én irkálok rájuk interneten, ők meg nem írnak semmit maguktól, rám se írnak soha. Szóval kb. rájuk erőltetem magamat olyan lehet ez. Mit csináljak, hogy ez ne így legyen, és ne csak én akarjak másokkal beszélgetni, hanem ők is velem, és ne unják amit mondok?

A másik meg hogy milyen gyakran szabad ráírni másokra interneten, hogy ne idegesítse őket?

2012. jún. 11. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
ha nagyon érdekel a téma, van egy (nem hosszú) könyv erről: Allen Peace és Alan garner: Szó-beszéd c. munkája. Nagyon tanulságos, én már olvastam.
2012. jún. 11. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!